Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan lærene si noe på gamle arr?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan lærene si noe på gamle arr?

okt 9 2022 - 22:32
Hei, jeg har svømming snart på skolen. Jeg har gamle arr på kroppen min rundt og jeg lurte på kan de si noe på de? De er ferdig heala for lengst men fortsatt synlig. Kan det hende de ringer foreldrene mine? Eller kan de ikke vis de er kjempe gamle..noen plis fortelle!!! Gruer meg:(
Avatar

Hei

nov 7 2022 - 09:42
Hei,

Jeg vet ikke helt hvilken taushetserklæring som eventuelt spiller inn der, men man ser tydelig forskjell på nye og gamle arr. Alle har en forhistorie og mange har arr både gamle og nye. Så lenge de ikke er bekymret for deg så vil det nok ikke bli noe problem tror jeg. Lærerne melder det jo videre om de er bekymret for at du ikke har det bra eller at noen f.eks skader deg eller liknende. Dette er en plikt de har til å følge opp, jeg vil anbefale å kanskje snakke med din lærer om det. Åpenhet er alltid lurt i slike situasjoner, det er ingen skam i å ha hatt det tøft, man skal ikke gå rundt og grue seg. Man møter mer forståelse om man kan fortelle sin historie rundt det, fremfor at eventuelt andre lager sin egen historie om hvordan du eventuelt fikk disse arrene :)
Til forsiden