Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jurist/advokat her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jurist/advokat her?

mars 11 2018 - 16:29
Lurer på om det finnes noen av dere som har juridisk kompetanse og har lyst å bistå med noen saker. Behøver ikke å være advokat eller utdannet jurist, så lenge du har noe kunnskap. Har ikke råd til advokat, men trenger sårt en hjelpende hånd så kan alltids betale litt for hjelpen.
Avatar

Re: Jurist/advokat her?

mars 11 2018 - 17:52
Hvilket emne dreier dette seg om?
Jeg har greie på en del, men hadde hjulpet å vite litt mer hva dette dreier seg om først.

Avatar

Hei!

mars 11 2018 - 18:02
Takk for svar, det høres jo veldig bra ut. Kort fortalt så dreier deg seg om ganske mye, men som du muligens har sett av mine poster er det i all hovedsak helsevesen, forvaltning og NAV det handler om. En lang historie med mange ulike hendelser som jeg ikke får klarhet i, fra små til store ting. Det var sikkert ikke oppklarende i den grad du ønsket...men det å finne ut hva man kan gjøre, hvis noe, hvilke regler som er brutt og i hvilken grad det er betydelig...det stopper helt opp for meg skjønner du, for uansett hva jeg har skrevet og klaget på, så får alle medhold eller så er det ingen som svarer og en møter bare en vegg som gjør vondt verre. Alt en egentlig ønsker er jo å bli sett og hørt, men det blir man ikke.

Er det mulig å sende deg en PM istedetfor å skrive her? Har du selv erfaring med noe lignende?

Takk igjen
Avatar

Re: Jurist/advokat her?

mars 11 2018 - 22:01
Det er bare å sende meg en PM.
Jeg er ganske objektiv og kan gi deg en nøytral tilbakemelding om jeg tenker du har en sak eller ikke.

Selv har jeg vært veldig heldig i møte med nav, men kjenner til flere saker og personer som ikke blir hørt. Så har på en møte mye erfarig.

Selv har min kamp for det meste omhandlet psykiatrien og deres behandlingsform. De har gjort mye bra, og all kreditt til mange som jobber i psykiatrien. Men ikke all min erfaring med de har vært positiv nei.. Så kan god forstå at ting kan være vanskelig.
Avatar

Hei!

mars 11 2018 - 22:52
Så flott, mange takk skal du ha!

Sender deg en PM. Psykiatrien har for meg vært utelukkende nedbrytende og det finnes sikkert noen som gjør en god jobb, men her går jo brutaliteten rett på hvem man er som menneske, dvs man går dem i møte som menneske, åpner seg tillitsfullt og så oppdager man hvor fullstendig umenneskelig man blir møtt. Sånn sett er man på sett og vis mer forberdt på at NAV vil være vanskelige å ha med å gjøre selv om de også ødelegger mange liv. De er nært knyttet til hverandre. Skulle ønske jeg delte ditt nyanserte bilde på dette, men helsepersonnel fremstår for meg som en egen rase og jeg grøsser når jeg møter noen som sier at de jobber i helsevesenet. Dessverre.... forstår at det er å fremstille meg selv på en mindre intelligent måte å skjære alle over en kam og det gjør jeg da eller ikke for jeg har ikke møtt alle i vårt helsevesen, langt derifra, men likevel. Det er helt sikkert noen som gjør en god jobb, men da må de nesten selv gå på akkord med det systemet de jobber innenfor på sett og vis.
Til forsiden