Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Juletider...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Juletider...

des 15 2010 - 00:03
Ja, nå er det juletider. Jippi... Jeg gruer meg så til juleferien kommer.. Spesiellt julaften. Det er ikke nok med at jeg må smile og være glad foran hele familien, men jeg må også klare å være i nærheten av fetteren min som jeg har hatt litt problemer med i det siste. Han er rundt 30 år har to små barn og en kone, og jeg "satt barnevakt" for dem i starten av sommeren. Det ble en del drikking på både meg, han og kona (og de andre som var der) og det endte med at kona hans sat i dusjen noen timer mens jeg og fetteren min stod å babbla i vei. Ut av det blå begynte han å snakke om hvor mye han hadde lyst på meg. Jeg sto å flirte nærvøst og prøvde å tulle det vekk, men han begynte å klå. Heldigvis begynte dattra hans å grine og jeg måtte ta meg av henne.
Dagen etter var jeg enda redd og nervøs og kona lå å sov til langt på dag mens jeg var oppe med ungene og han halvsov på sofaen. Jeg overbeviste meg selv om at han bare var full kvelden før eller at det bare var tull. Men etter en stund rett før jeg skulle bli hentet kom han bort til meg og la en tohundre-lapp i bh'en min og sa takk for at jeg passa på ungene(de hadde på det tidspunket gått og tatt en lur), og jeg tenkte ikke alt for mye på at han la pengene hvor han la dem, men når han da satt foran meg og sa at han hadde ment det han sa dagen før ble jeg bare kvalm og nervøs igjen. Han begynte å klå litt før jeg sa at jeg ble hentet nå og fløy ut derfra. Han spurte da om han kunne få en klem før han reiste noe han fikk, og benyttet sjansen godt til å klå litt til.

Jeg overdramatiserer sikkert dette litt, men jeg blir så nervøs og flau når jeg er i samme rom som han. Har ikke skjedd så mange ganger, og de få gangene det har skjedd har det ikke vært så lenge. På julaften kommer vi til å sitte i samme rom veldig lenge, og samtidig som jeg må smile og være glad, kommer jeg også til å tenke på dette. Han er over 10år eldre enn meg og samtidig fetteren min, så hvorfor måtte han gjøre noe så idiotisk?! Jeg tenker også på ungene hans. Hvordan behandler han egentlig dem? Huff.. hvordan skal alt dette gå...
Til forsiden