Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jesus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jesus

nov 13 2022 - 05:42
Jeg velger Jesus over alt annet menneskefiendtlighet og aksept for dette morder-systemet! Jeg var aldri bra nok for dette samfunnet, men jeg er bra nok for Jesus!
Avatar

Re: Jesus

nov 13 2022 - 14:17
Det er trist at du ikke føler du er bra nok, verden kan være ganske så råtten sånn sett. Men glad for at du vet du er bra nok for Jesus. Det er alle. Selv om jeg mange ganger har følt at jeg hvert fall ikke er bra nok for han ...a t jeg har for mange feil og mangler. Men objektivt sett tenker jeg nå at det handler om å være bra nok i egne øyne, elske seg selv og godta seg selv for den man er, så blir i det minste ting litt lettere. Men da har hjulpet meg mange ganger gjennom livet, særlig under oppveksten, å vite at Gud brydde seg om meg slik jeg var. Og uansett hva folk tror på, så tenker jeg det viktigste ofte er den troen på at det er noen der ute, be it Gud, Allah, Jesus, bestemor, som got your back. ....
Avatar

Re: Jesus

nov 13 2022 - 21:17
Takk for fint svar! :-) Det er sant. Jeg føler meg for svak for denne verden. Jeg bryr meg ikke om hvor lenge jeg lever, denne verden er uansett bare midlertidig!
Avatar

Re: Jesus

nov 13 2022 - 23:02
Band: Nitty Gritty Dirt Band
Album: Will the circle be unbroken Volume 2
Låt: Will the circle be unbroken
Avatar

Re: Jesus

nov 14 2022 - 01:20
ikke fordi jeg har lyst men fordi jeg må, naturen har satt sine krav til meg, jeg har ikke noe valg, dette er ikke på meg, jeg er bare natur, dette er på gud, jeg er ett uskyldig offer for livet selv, gud skapte meg som natur, jeg har ikke noe valg, og har jeg ikke noe valg så kan jeg heller ikke dømmes, min sjel er ren i så måte, sjel og kropp er to forskjellige ting, jeg har ingenting å føle meg skyldig for, ingenting å beklage, ingenting å føle skam ovenfor.

Administrator har valgt å redigere ditt innlegg, siden det ikke er i henhold til våre verdier.

Vennlig hilsen admin
Avatar

Re: Jesus

nov 14 2022 - 03:27
musicman, jeg forstår at du har det vondt og vanskelig. Kanskje føles en lettelse over å ha funnet en løsning, men den er i såfall grunnet på at du har det tungt. Jeg kjenner deg jo ikke, så litt vanskelig å vite hva en skal si, men får du hjelp fra noen til å håndtere de vanskelige tankene? Det kan være verdt å prøve. Snakke med noen som er fysisk til stedet. Kanskje har du gjort det allerede, ? Men jeg håper du vil få hjelp til å få det bedre.. LIvet suger og det kan være vanskelig å finne mening, retning osv. Men jeg håper du kan holde fast på håpet. Håpet om at det vil på ett tidspunkt gå oppover igjen..... ? SOm tenåring, ønsket jeg at livet ville bli kort, jeg hadde ikke noe stort ønske om å leve mer. Men jeg er glad for at jeg i dag lever, for alt jeg har fått og opplevd i livet. Ta vare på deg selv.
Avatar

Re: Jesus

nov 15 2022 - 23:57
Takk for svar jegermeg75 :-)

Jeg går i terapi, men tviler på at det vil komme til å hjelpe noe særlig nå, etter at mitt siste fundament gikk i stykket, terapi hjalp ikke forrige gang så, eller kanskje det bare er jeg som har bestemt meg for å gi opp livet. Jeg føler jeg har kommet til ett sted i min bevissthet, i min sjel, som jeg ikke kan komme meg ut av. Men hva vet jeg. Jeg føler at dette livet er ubetydelig. Det er evigheten i himmelen som virkelig betyr noe!

Nå ser jeg på dette livet som en særdeles dårlig spøk, ikke noe å ta seriøst. Nå er jeg bare tilstede, som den fremmede jeg alltid har vært på jorden. Folk må gjerne kritisere meg for dét, at jeg ikke tar tak i eget liv, men jeg mistet det siste fundamentet jeg sto på i helga og jeg vet hvor håpløs og ubrukelig jeg er i denne fysiske verden.

Takk for fine ord! :-) Bra du kom deg igjennom det :-)
Avatar

Re: Jesus

nov 16 2022 - 13:31
Jeg har mine sterke tvil til at jeg kommer til å finne meg en partner, så ødelagt som jeg er og så lang tid som terapien tar. Jeg er bare ikke verdt ett kjærlighetsliv for naturen. Jeg har gitt opp dette livet, fra nå av skal jeg bare eksistere, helt til døden kommer. Drifter og behov er bare kroppen min, sjela mi er fri fra den dritten der.
Avatar

Re: Jesus

nov 17 2022 - 13:09
Jeg har skrevet så mange bra låter men de fleste av dem vil aldri se dagens lys på grunn av min diagnose, dette skjærer meg sånn i hjertet. Jeg var i en så bra flyt, så skjedde det noe som ødela flyten fullstendig og her sitter jeg da atter en gang og klarer ikke å starte opp igjen. En schizofreni-diagnose fra helvete. Alt er bare støy oppi hodet. Alt jeg trenger er nærhet fra en kvinne som elsker meg. Men det kommer jeg helt sikkert aldri til å få oppleve, jeg er ikke verdig ett kjærlighetsliv for naturen. Hvorfor jeg er så lite verdt aner jeg ikke. Hva har jeg gjort mot gud? Jeg lengter meg bare bort fra dette nedverdigende livet, dette livet er feil, ubetydelig og en eneste stor og dårlig spøk.
Avatar

Re: Jesus

nov 17 2022 - 13:44
Hvordan kan ett smertehelvete som dette livet tross alt er, forsvares på noen som helst måte?
Avatar

Re: Jesus

nov 23 2022 - 23:58
Band: Nitty Gritty Dirt Band
Album: Will the circle be unbroken Volume 2
Låt: Will the circle be unbroken
Avatar

Re: Jesus

nov 24 2022 - 00:08
Mener Jesus at man ikke skal ta ansvar for sitt eget liv?
Avatar

Re: Jesus

nov 24 2022 - 00:41
Det blir en slags eksistensiell diskusjon å diskutere om livet kan forsvares, om det er noe etter døden, før livet, in between. Men livet er noe enhver etter beste evne prøver å leve. Og i mitt syn, og fra et kristent syn, har ett hvert menneske en verdi, og er verdifullt. Men ofte er det vanskelig å vanskelige å føle at en er god nok. Noen føler mer på at andre ikke er god nok, mens andre tar det mer utover seg selv, klandrer seg selv, og føler at en ikke er noe viktig her i verden. Jeg synes selv det er letter å synke inn i sånne tanker. Men hva er det som gjør at du ikke føler du er verdig? Verdig til å leve? JEg kan ikke si hva du skal tenke, men du har like stor verdi som andre mennesker, og livet er ikke noe en gjør seg fortjent til ... (Ja, en kan selvsagt diskutere om mennesker som dreper andre eller gjør andre forfedelige ting, har samme verdi , men jeg håper vi ikke er der)
Det er tungt å være alene, men jeg håper du også klarer å se din verdi, at livet ikke handler om å være verdig noe, men om å gjøre så godt en kan, være et medmenneske, og bry seg.
Avatar

jegermeg75

nov 24 2022 - 01:13
Eksistensielle diskusjoner er det mange (både her inne og ellers) som kunne hatt godt av å delta i. For da må man jo faktisk både ta stilling til verdispørsmål, og forsvare standpunktene sine.

Men hva er "korrekt" kristent syn på den frie vilje og det å ta ansvar for sitt eget liv?
Avatar

Re: Jesus

nov 24 2022 - 03:06
Frikar-1 , Jeg har ingen fasit på hva som er "korrekt " kristent syn, finnes vel kristne som har , eller tenker de har det. Men jeg tenker at alle har et ansvar for sitt eget liv. Vi har fått en fri vilje, så alle har et valg, enten det er reelt eller teoretisk. Om en skal ta utganskspunkt i de 10 bud, så er det jo et som sier at du skal elske din neste som deg selv. Noen som innebærer at en da også skal bry seg om seg selv og ta vare på seg selv , så vel som andre. Mange sliter vel der, den ene eller andre veien. Noen er veldig oppofrende og ta lite hensyn til seg selv, mens andre er mest opptatt av seg og sitt. Jeg tolker det vel som at det beste , og kanskje "riktige" her er å finne en balanse. Der en prøver å gjøre det som er bra for seg selv, men samtidig for menneskene rundt deg.
Avatar

Re: Jesus

nov 25 2022 - 10:05
Innlegget er ulest.
Jeg prøver så godt jeg kan
Avatar

Re: Jesus

nov 27 2022 - 19:52
Band: Slayer
Album: God hates us all
Til forsiden