Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vet rett og slett ikke...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vet rett og slett ikke...

sep 23 2014 - 23:04
jeg aner ikke hva jeg skal gjøre... jeg bor på internat 7 timer hjemmefra... jeg er sliten på alle mulige måter... jeg er på nippet til å begynne med selvskading igjen etter et år uten... jeg har fått selvmordstankene mine tilbake... jeg klarer ikke å møte til måltidene fordi folkemengden gir meg panikk... jeg har ingen å snakke med... jeg klarer ikke å henge med på det sosiale... jeg bare orker det ikke mer !!
Avatar

Re: Jeg vet rett og slett ikke...

sep 24 2014 - 00:26
Snakk med noen om det. for eksempel noen som jobber på skolen eller noen andre. er viktig at noen får vite hvordan du har det så du kan få støtte..kanskje du kan få litt hjelp og råd til hvordan du skal mestre dagene på skolen. håper det ordner seg for deg etter hvert! lykke til videre!
Avatar

Re: Jeg vet rett og slett ikke...

sep 24 2014 - 01:16
Anbefaler det svakjente skriver, jeg også. Snakk med noen, må jo være folk på internat som er flink til å håndtere slike situasjoner. Og hvis det blir for ille så kan du kontakte noen i familien og få deg en pause, kanskje noen kan komme å hente deg?
Til forsiden