Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg trenger ikke sex

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg trenger ikke sex

juni 13 2021 - 04:41
Jeg har bandet Primordial med låta «Empire Falls» fra albumet «To the Nameless Dead» som jeg kan lytte til i det uendelige! Mye bedre enn sex, ikke at jeg husker hvordan det var men det er garantert mye bedre.

https://www.youtube.com/watch?v=alcQ5ROHOiY

A cold wind is blowing
Through the graves it is blowing
And it bares a poisoned tongue
And the foul breath of deceit

I am my Fathers Son
And his deeds
Cannot be undone... be undone

You trade in his blood
Writing your history
In the sacrifices of the dead

Where is the fighting Man?
Am I he?
You would trade every truth
For hollow victories

Every empire will fall
Every monument crumble
Forgotten men who watch the centuries

Whose silent words
Rise up in betrayal
We will rise up in betrayal

Where is the fighting man?
Am I he?
You would trade every truth
For hollow victories

Every Empire Falls
And the Earth to ashes turn
The lands of my birth
Shall be my tomb

These are the lands, the lands of my birth
Soon to be ruins of my past
And when the sky should fall
The Earth to ashes turn
Then you will know they shall be my tomb

Where is the fighting man?
I am He!
You would trade every truth
For hollow victories
Avatar

Re: Jeg trenger ikke sex

juni 15 2021 - 02:12
*kjenne etter*

åh, jo... Jeg trenger fremdeles sex.
Spesielt mer nå fordi jeg forventet at sangen skulle gjøre meg befridd fra mitt nåværende begjær, som en sulten tiger, jeg plages.
Avatar

Re: Jeg trenger ikke sex

juni 15 2021 - 15:52
Det var leit å høre at sangen hadde motsatt effekt! :-( Ikke enkelt disse greiene her.
Avatar

Sulten Tiger :-p

juni 15 2021 - 16:30
Ja det skal være sikkert og vist! :-p Jeg går bare frem og tilbake, frem og tilbake inne i buret mitt, mens damene går forbi på utsiden! :-p
Avatar

Re: Jeg trenger ikke sex

juni 15 2021 - 18:11
Uff ja, tigre hører ikke hjemme i bur. Mener å ha hørt at det er flere tigre i fangenskap bare i USA enn det er ville tigere igjen i hele verden? Det er trist å tenke på syns jeg.
Avatar

Hæhæ

juni 15 2021 - 22:25
Grovis-vitsen min ble fjernet :-p Den var ikke morsom nok! :-p
Avatar

Re: Utsultet

juni 24 2021 - 03:23
Jeg kommer aldri til å være intim med en kvinne igjen, jeg føler det på meg, dypt inne i meg, det er så ødelagt som jeg er. Hun ødela meg!
Avatar

Re: Jeg trenger ikke sex

juni 24 2021 - 10:03
Regner med at du har tatt dette opp med fastlegen. Hva var tilbakemeldingen derfra?
Avatar

Re: Jeg trenger ikke sex

juni 24 2021 - 23:33
Jeg har ikke snakket med legen min om hun dama og det forholdet, men jeg tror han vet om det. Har kun snakket med han om seksualdriften som jeg syns er påtrengende. Jeg har snakket med psykologene jeg har hatt om mitt tidligere forhold men det virker ikke som de innser hvor stor påvirkning dette har hatt på meg og mitt liv. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si heller, fordi det finnes egentlig ingen ord som kan beskrive hvor drøyt dette forholdet var! Alle har hatt et dårlig forhold ikke sant? Det er vell slik de tenker, men dette var langt drøyere enn ett dårlig forhold, dette var så fordervet som det går an å få blitt!

Ja, det er flere faktorer. Det jeg kaller det sosialdarwinistiske konkurransesamfunnet (skolen og yrkeslivet) har også skyld i at ting ble som det ble, noen er nødt til å ende opp som tapere under dette systemet, det er lagt opp slik, det er meningen! Jeg har alltid gjort mitt aller beste og det har aldri vært bra nok (jeg har to diagnoser.) Dette sier vell så mye om samfunnet vi lever i som det sier om meg! Jeg ble sett på som ett problem i stedet for som en ressurs! Jeg har innsett en del ting og dette vet jeg; er man for snill blir man før eller siden utnyttet og tråkket på av andre.

Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg dette, men man lærer ikke det man trenger å lære, mange sannheter om dette samfunnet og den verden vi lever i blir vi «forskånet» fra å få vite! Jeg mener det kan likestilles med å lyve, å holde unna vesentlig informasjon fra unge mennesker, men det er klart hverken skolen eller yrkeslivet vil lære bort sannheter om dette systemet og det faktum at menneskene blir gjort til problemet, for det vil jo ikke tjene systemet slik det er i dag. De vil jo ikke ha masse unge mennesker som kommer på bedre tanker enn å støtte systemet/samfunnet slik det er i dag!
Avatar

forståelse

juni 25 2021 - 14:22
veldig bra tdsmhd
og ikke minst music man
for dette er fakta dette
altså for å skape vinnere
må det jo også tapere til
hvem skal de ellers vinne over?
og keynes gjorde det jo klart
det perfekte for et lands økonomi
er bestandig 2-3 % arbeidsledighet
altså folk som mislykkes / detter utenom
Avatar

Gabriel Byrne

juni 25 2021 - 18:26
Jeg også sitter med følelsen av at min situasjonen ikke helt blir forstått, for kan den egentlig bli forstått fult ut av andre som ikke er i samme posisjon? Det lurer jeg litt på. Sånn overfladisk sett ja, men i dybden? Jeg mener at man kan aldri forstå noe fult ut med mindre man har vært i de samme skoa selv! Man kan ikke lese seg til ekte forståelse mener jeg, aldri så mye man måtte lese, om man så leste de rette bøkene osv.

Ja i en hver konkurranse så er det både vinnere og tapere, men jeg mener det går på moralen og etikken løs hvis konkurransen i samfunnet blir for hard. Jeg vil anbefale en film som heter «Sorry We Missed You» av Ken Loach, som illustrerer dette veldig bra, den handler om hvor vanskelig enkelte i arbeiderklassen har det, veldig bra film, oppskakende men også fint om familie og samhold.

Det oppleves for meg helt ærlig og oppriktig ut som at profitt faktisk betyr mer enn menneskeliv i mange sammenhenger, ikke bare her og nå men også i ett lengre perspektiv! Jeg er helt sikker på at dette systemet, slik det er i dag, som hele tiden har som mål å skape mest mulig profitt for en hver pris (til de aller rikeste) vil komme til å bli vår alles undergang!

Evig vekst på en begrenset planet går ikke! Alt som skyter i været kommer før eller siden ned, dette gjelder også befolkningsveksten! Dette er sant for en hver art, mennesket er intet unntak. Her vil jeg anbefale en film av Chris Smith som heter «Collapse» fra 2009 med Michael Rupert som blant annet handler om dette og hvordan hele vårt samfunn, hele vår verden er bygd på tilgangen til olje!

Befolkningen er også en heat-engine! Vi varmer opp denne planeten, det har vell de aller fleste fått med seg om man ikke er die-hard klimaskeptiker da. Alt vi gjør etterlater seg ett spor. Forresten var det noen som så filmen «Planet of the humans» som er produsert av Michael Moore? Tror den skal ligge på YouTube. Regissør Jeff Gibbs. Flere må lære seg å leve med mindre, vi kan ikke fortsette å forbruke slik vi gjør i dag, vi kan ikke tro at vi bare kan fortsette å leve som vi gjør fordi grønn energi skal redde oss! Vi kan ikke fortsette på den veien vi er på nå uten å tro at det har konsekvenser for oss. Jeg kunne sagt mye om dette sikkert. En ting er sikkert:

«The love of money is the root of all evil!»

Jeg vil også anbefale dette YouTube-klippet med skuespiller Gabriel Byrne:

https://www.youtube.com/watch?v=0-WfOGZgmYA

Hmm ja det spørs. Hmm ja sant.

Husker ikke helt, så ta dette med ett par tre klyper salt. Men jeg har hørt at de øverste 10 prosentene her i verden eier mer velstand enn de 90 resterende prosentene til sammen! Det kan jo ikke forsvares på noen måte spør du meg.
Avatar

Komplext

juni 25 2021 - 21:23
Livet er kjipt. Er så mange aspekter son er kjipe. Sex… sex … skulle så å ønske selv st jeg kunne hatt et normalfungerende forhold men har funnet ut at jeg ikke kan det. Jeg er livredd menn.. ingen mann i mitt 33 åringe liv har noen gang kunnet bahandle meg som menneske. Skal bare eie.. og sex… er ennå mer komplisert. Jeg tror ikke jeg vil meg selv mer vond- sex forhold, tull det som kalles kjærlighet ligger ikke for meg!
Til forsiden