Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg sliter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg sliter

aug 30 2013 - 00:44
Jeg sliter skikkelig psyisk nå. Føler at typen ikke helt forstår hvor mye jeg sliter om dagen. Jeg får ofte utbrudd med at jeg kan begynne å slå og sparke han fordi han sier noe negativt til meg eller noe nedlatende eller bare gir med beskjeder. Klarer ikke å styre meg. Jeg sliter med DID, så personlighetene mine er kravstore, har masse selvmordstanker, har hatt noen selvmordstrusler mot han(veit det kan være dumt), angste, og en veldig lang depresjon. Sliter med masse flashback fra voldtektene. Jeg har egentlig litt lyst å legge meg inn, for å få et pusterom i hverdagen nå. Det blir litt mye for meg. Men føler at han ikke skjønner. Han mener jeg bør få oftere timer hos psykologen. Jeg er litt enig i det, men nå ere fullt i hue og kroppen min.

I dag eller blir i går så krangla vi fra klokka 20.00 til 22.30 i et strekk. Jeg vil bare gå, ville vekk fra han. Han er jo ikke noe int. i å lese eller snakke med noen ang. psykiske lidelser og problemer og ønsker ikke å høre noe fra andre ang. meg. Alt skal gå via meg. I dag spurte han meg om jeg ville gjøre dte slutt. Hadde bare lyst å si ja. Men jeg elsker han. Men blir så sliten av hans måter som han trur det skal bli bedre med meg. Han hører ikke.Selv om en innleggelse ikke hjelper på sikt så hjelper det med et lite pusterom på 7 dager som det er der jeg pleier å bli innlagt.

Jeg har blitt mye mer dårligere etter at jeg blei sammen med han.

ååååå... alt er bare så utrolig vanskelig og tøft.

Er det flere som har vanskelig kjærster når du sliter? og de ikke forstår deg helt 99,9%?
Avatar

Hei

aug 30 2013 - 18:18
Forferdelig å høre at du har vært utsatt for voldtekt..

Jeg sliter psykisk jeg også. Spesielt etter at moren min forlot verden. Jeg tenker på det hele tiden, og har ofte mareritt. Jeg har blitt mer innesluttet, og kanskje litt kald følelsesmessig. Og jeg har blitt veldig følsom mot kjeft!!
Alle tror og forventer at alt er bra igjen nå. Men det er det ikke!

Jeg har vært nedfor ganske ofte i det siste. Og da hender det kjæresten min oppfører seg skikkelig ekkelt mot meg.. frekke kommentarer og kjefter for småting.
Så.. jeg har ikke den mest forståelsesfulle kjæresten jeg heller :(

Håper det går bra med deg. Hvis du er veldig sliten av alt, så tror det er lurt å legge seg inn en stund jeg. så får du litt pause :)
Mvh. monnie
Avatar

svar

aug 30 2013 - 23:34
Jeg skal først prøve noen intense timer hos psykologen, så får jeg se hvis ikke jeg blir bedre av det, så legger jeg meg inn. Kan ikke holde på sånn her i lengden. For nå som sagt går dte utover kjærsten og forholdet. Vil jo ikke det, men for meg er det vanskelig å tenke på eller ta vare på andre når jeg er såpass sjuk... da blir det ekstra slitsomt med sure miner og krangling.

Det er dritt når andre ikke forstår og kommer med spydige ord og tanker.

Håper du kommer deg etterhvert. Ting tar tid. Og det er så inviduelt alt sammen. Sikkert noen som ikke reagerer i det hele tatt hvis de mister noen, eller at man reagerer litt, også har du sånn som deg. Håper typen din forstår deg litt etterhvert og ikke kommer med kjeft og spydige kommentarer. Utrolig slitsomt.

Lykke til videre :)
Til forsiden