Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg skal igjen si noe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg skal igjen si noe

juni 22 2022 - 12:43
som sikkert vekker sinne, hat osv, osv.

Jeg har en fordom om at mennesker som "vet" at de er eller faktisk er veldig attraktive og har vært det hele livet er mer tilbøyelig til å mene dumme ting som at "man har det som man tar det", "livet blir som du gjør det til", osv. Nå tenker jeg ikke bare på utseendet, for dette har litt forskjellig betydning for jente og mann. Kanskje er det egentlig en helseting, og at attraktivitet ofte følger god helse. Uansett bare en teori fra meg etter mye livserfaring i utenforskapet.

Jeg ser per idag bra ut vil jeg si, men opplevde gjennom ungdommen å føle meg totalt motsatt, ingen selvtillit. Så kom noen kroniske helseproblemer som jeg måtte hamle opp med

Avatar

Re: Jeg skal igjen si noe

juni 30 2022 - 15:48
Jeg kan gå med på at vi ser objektisk skjønnhet i kunst – men å bruke utseende som den eneste beskrivelsen av seg selv eller andre i dagens verden, så vidt man ikke bare navigerer verden i en skjønnhets boble, er ikke for meg. Det er i hvert fall ikke opp til meg å bestemme slike ting for andre. En kan allikevel ha en mening, delen den med andre og se hva som kommer tilbake. Men om man begynner å diskutere kjønnhet i rollenfigurene Leonard over Sheldon, eller Penny over Amy fra The Big Bang Theory for eksempel, så har jeg vanskelig å ha sympati for den som ikke tar det for hva det er; banalt. To each his own.
Avatar

Re: Jeg skal igjen si noe

juni 30 2022 - 16:07
Det er en interessant tematikk å diskutere, hvis man bare kan bli enige om premissene for diskusjonen. Jeg skal ikke påstå at dine observasjoner er feil, ENDT, men jeg mener at det er flere andre faktorer involvert.
Avatar

Frikar

juni 30 2022 - 16:28
Enig der, Frikar, at det er andre faktorer. Det er selvsagt folk som er veldig attraktive og skjønner bedre og jeg er selvsagt en av dem;)

Jeg tror det går på faktorer som virkelig får en til å kjenne at det meste styrer jeg ikke selv i livet
Avatar

Gullvann

juni 30 2022 - 16:33
Skal tenke litt på innspillet ditt, som virker å ta opp en litt annen problemstilling
Avatar

Gullvann

juni 30 2022 - 23:21
Det høres ut som du er uenig med meg, men jeg ser ingenting jeg er uenig i. Så takk for innspillet.

Jeg tenker på attraksjon og hva det faktisk gir deg gjennom livet, og sexuell/ romantisk attraksjon er ikke bare pent ytre. Det er ofte forskjeller mellom kjønn der.
Avatar

Enydagtruer

juli 1 2022 - 10:11
Da tror jeg vi snakker forbi hverandre. Jeg skrev mitt innlegg fordi jeg var intellektuelt nysjerrig. Men det kan jeg definitivt ikke svare på.
Til forsiden