Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg ser ting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg ser ting

mars 4 2017 - 14:57
Hei. Dette høres muligens rart ut, men jeg ser ting veldig ofte. Det er på sidesynet på en måte, og det setter seg fast bilder av mennesker jeg har møtt eller ser på tv. Jeg får ikke disse bildene vekk, og de plager meg store deler av dagen. Er det noen som har hatt samme greie? I så fall hva har hjulpet deg? Google sier lite om dette problemet
Avatar

Re: Jeg ser ting

mars 4 2017 - 16:43
Jeg kan også se ting pga. alt det jeg opplevde/ opplever i livet mitt. Jeg pleide å se en mann med gassmaske som sier at han vil ta meg, men nå ser jeg en kroppløs person. Først forsto jeg ikke hva den kroppløse personen sa, men nå skjønner jeg at den sier: -Du er ikkje vært noge. Det høres ut som en blanding av stavangersk og bergensk. Jeg ser ting bare når angsten min er på sitt verste. Det pleier å være på natta. Og grunnen til at det er sånn, er fordi jeg er traumatisert. Går til traumebehandling hos psykolog, og hallusinasjonene og angsten blir nesten borte.
Avatar

Søk...

mars 20 2017 - 22:51
På noe som heter "Charles bonnett syndrom" så kan du jo se om det er noe du kjenner deg igjen i. Er en synsforstyrrelse & ikke noe mentalt vel å merke selv om du ser ting som du kanskje gjør.
Til forsiden