Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg orker ikke dette mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg orker ikke dette mer

mars 21 2022 - 00:54
Jeg skal bestille meg legetime i morgen og be om hastetime, fordi jeg orker ikke dette mer, men hva skal jeg si slik at legen min forstår at jeg har nådd grensen for hva ett menneske kan tåle?
Avatar

Hei

mars 21 2022 - 09:57
Si det som det er, hvis du er så deprimert at du bare ligger i sengen din uten å kunne ta vare på deg selv med hygiene og mat/ drikke og/ eller hvis du er suicidal, så si det som det er, hverken mer eller mindre.

Lykke til!
Avatar

(Generelt) og (Depresjon) Forumet

mars 21 2022 - 12:36
Ta en Titt på diktet jeg har postet på (generelt) og på (Depresjon)
Avatar

Re: Jeg orker ikke dette mer

mars 22 2022 - 20:25
Takk for svar Heidia01 og Tom33667754
Jeg skal lese diktet ditt Tom

Jeg er så utsultet på fysisk nærhet at det har låst seg helt for meg, jeg tenker at litt fysisk nærhet hadde åpnet opp litt for meg. Det er det jeg trenger aller mest føler jeg. En partner, fysisk nærhet, litt kjærlighet. Jeg har aldri opplevd kjærlighet fra en kvinne. Jeg må få hevet meg rundt å bestilt meg massasjetime, kanskje det hjelper! Livet er søren meg tragiske geier.
Til forsiden