Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg hater helg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg hater helg!

jan 31 2014 - 20:44
Jeg hater helg! Uten venner er det ingenting som skjer. Dessuten er alt stengt, legevakta er eneste alternativet hvis jeg skulle behøve hjelp, og derifra har jeg ingen gode opplevelser. Hverdagen er så mye bedre, da har jeg skole hvis jeg er i form, og jeg kan få en akuttime hvis det trengs. Helg er bare dritt!

Andre som har det på samme måte?
Avatar

positivt med helg, også

jan 31 2014 - 23:39
Det er slik meg meg også at jeg liker hverdager. Men jeg synes det er godt med helg også, for da får man slappet av, istedet for å ha det travelt. Man får tatt en liten pause, og tenkt litt over hverdagene.
Avatar

hater h

feb 1 2014 - 15:43
Skjønner veldig godt hva du mener. Tror det er mange andre som også har det sånn.
Prøv å finne på noe å gjøre, en hobby, eller noe du er god til, alle har et talent, tegne, male, skrive, spille, synge, løpe, osv. Ikke tenk at alle andre har venner og har det fett, men ikke du. Det er mange som sliter, selv om de kanskje ikke sier det. Du er ikke aleine.
Avatar

Hater helg

feb 1 2014 - 20:04
Jo, er helt enig med deg. Uten venner eller særlig nettverk blir helgen veldig laaang. Tv'n og katten blir nok mine venner denne helgen også. Syns det er sårt, for alle andre ser ut til å ha venner og ett liv. Jeg er uføretrygdet så har ingen kolleger heller. Nå ble dette kanskje lytt sytete, men vil bare si at jeg forstår deg:-) ta gjerne kontakt hvis du vil.
Avatar

helg... nærmer seg...

feb 5 2014 - 23:00
Når jeg var yngre var jo helgen det jeg så frem til, masse fest og venner. Nå gruer jeg meg nesten. Familien min er på ferie, så ikke no tur til de for et lite avbrekk, sånn jeg pleier i det siste. Venner vet jeg ikke lenger om jeg har noen igjen av. Så nå er det meg, og hunden min da, hver dag, hver kveld, hver helg, alene...
Men gjør no med det da, for jeg høre! Er ikke bare det når psyken min ikke vil spille på lag med meg. Depresjon, søvn og panikkangsten vinner den kampen. Lett! Blir så sliten av alt dette!!!
Til forsiden