Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har vært utro å fortalt det...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har vært utro å fortalt det...

april 21 2019 - 16:27
Har vært i en relasjon med et menneske i 7 år, der det har vært mye utfordringer og vanskeligheter. Han behandlet meg svært dårlig og vi tok derfor avstand fra hverandre i 1,5 år - så ble vi sammen igjen og har vært sammen 2 år. Gjennom disse to årene har jeg slitt med angst, tung depresjon siste tiden, anorexia osv. Har ofte følt at kjæresten ikke stiller opp, samtidig som jeg føler noen ganger han prøver men ikke helt forstår. Han har løyet en del, vært på flere narshspiel og gått ut på byen uten å gi beskjed eller gi lyd dra seg. Fikk også vite han hadde hatt kontakt med xen sin over melding ved flere anledninger (men ikke siste året) han ble plutselig en bedre mann, og tror han innså hva som ville skje oss om livsstilen fortsatte. Men oppi dette her, når alt var tøft og med for historie der han har vært utro og ikke stilt opp for meg, har jeg prestert å være utro to ganger.. to ganger med en person og en gang med en annen. Dette valgte jeg å fortelle idag og jeg fikk beskjed om å flytte ut på dagen og skulle være ute når han kom hjem fra arbeidsreise om en uke. Jeg føler meg så verdens fæleste menneske :-( jeg gråter og skjønner ikke før nå hvilken boble jeg har gått rundt i som kunne behandle kjæresten min på denne måten.. jeg angrer fælt og samvittigheten har spist meg opp og jeg måtte bare si det. Han fortjente å få valget om å få velge hva han ville gjøre etter oppførselen min... psykologen sier vi har utrolig sterk grunnmur og deler mye felles interesser, men at mye kræsjer i relasjonen. Tror noen dette kan reddes?:-( med par terapi osv, jeg ville aldri gjort noe slikt igjen...
Avatar

Hei

april 22 2019 - 05:11
Jeg skal si det nå slik hva slags reaksjon venter du her støtte.jeg er sterkt imot utroskap fordi jeg mener det ødelegger så mye og bryter så mye tillit.er det verdt det tenker jeg da.du og kjæresten din er veldig like har vært utro begge vært i lang forhold og du har hørt den der Like barn leker best.Videre sier du psykologen sier dere hsr sterk grunnmur samtidig har dere begge vært utro på hver deres side høres ikke ut som noe grunnmur.det eneste som kan hjelpe dere når dere lærer å behandle hverandre med respekt og kjærlighet og bygge livet utifra det istedet å gå rundt med andre mennesker men folk vet vel ikke hva de hsr før de mister det og akkurat nå er du i denne situasjonen hvor du risikerer at han blir borte og du trenger støtte han har ingen grunn til å dra slik da han også behandlet deg dårlig for han behandlet deg først dårlig også for å ta igjen var du utro også.dere har like mye ansvar.kanskje bør dere prøve å prate ut om dette hva dere kan gjøre for å forandre på ting slik at dere får det bedre sammen men med tanke på at han sa til deg du skal flytte ut så sier han jo det er slutt.kanskje du kan legge ett brev hvor du skriver før du flytter ut om dere kan ta en prat og jobbe med å få det bedre sammen.ønsker han det så krever det mye av begge hvis han ikke ønsker det må du bare fortsette i livet og da har du også lært noe nytt av det forholdet som du har med videre.i visse situasjoner mener jeg noen ganger at hvis prisen er høyere og du vet hvor mye det knuser ett menneske så la det ligge men helt klart det er jo snakk om samvittighet og skyldsfølelse man må for all del lufte det ut.Noen ganger bedre å holde kjeft mener jeg da.Men som jeg sa dere to har behandlet hverandre like dårlig så han har ingen grunn til å være mer sint på deg enn du på han for nå oppfører han seg som om det er kun du som har vært dårlig mot han.Det stemmer ikke og det er dårlig gjort av han,Når man hører ting som dette tenker man bare Er utroskap verdt det.Gjør det deg lykkelig fant du drømmeprinsen i det menneske.Tenker man aldri på det andre menneske på følelsene dems og skuffelse og tillitsbrudd.Det fins nok håp for dere hvis han tenker seg om og dere gir hverandre ny sjanse og bygger opp tillit til hverandre og respekterer hverandre for det er håp for dere siden dere har behandlet hverandre like dårlig og siden like barn trossalt leker best.
Avatar

Hei

april 22 2019 - 05:20
Jeg håper dere finner ut av dette her sammen.men ikke bruk åresvis hvis det ikke fungerer.For jeg syns det er dårlig gjort av han å bebreide deg og si du skal flytte ut mens han selv behandlet deg dårlig og var like ille som du var.om det kan reddes vanskelig å si siden dere begge har brutt hele greia i et forhold TiLlit.Skjebne er skjebne.Er det mening dere ender opp sammen så gjør dere det uansett.
Til forsiden