Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg føler alt er min skyld

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

altså

juli 8 2022 - 22:38
nam nam nam
bolle hørtes godt ut
selv romvesener elsker det
særlig med vaniljekrem inni
og glasur oppå da
baker du eller rogajente
og dere alle sammen
la oss være litt hyggelige
mot hverandre ikke sant
det blir så kos så
gleder meg til bolle rogajente!
Avatar

Bolle med krem! :-p

juli 8 2022 - 22:44
Nå fikk jeg lyst på en saftig og god krembolle straight from tha bakery hehe

Ønsker dere alle fortsatt en fin kveld! B-)
Avatar

Hehe

juli 8 2022 - 22:45
Rogajente får bake.Hun er nok flinkere enn meg til å bake.Selv Aliens elsker boller.hehe morsomt.
Avatar

Kjekt med oppmerksomhet.

juli 8 2022 - 23:10
Jeg skrev et eneste innlegg til stubborn og co.

Og får 7 innlegg rettet mot meg på så kort tid , jøss ;)

Hadde jeg tatt ting som ble skrevet av ukjente på nett personlig - kunne jeg nesten blitt paranoid og trodd at ms. Freak har helt hang- up på min bruker og følger etter meg i tråder.

Godt jeg ikke er det da.

Kos dere med boller da.

I Rogaland tar vi oss ei pæra.

Musicman: her får du spark i rævenn , boller og en pære.

Ha en finfin sommer B -D
Avatar

Slapp av

juli 8 2022 - 23:40
Slapp av Rogajente du blir ikke forfulgt.Hadde nok ikke valgt deg å forfølge uansett.Kos deg med pæren din.Personlig foretrekker jeg moreller!
Avatar

Svar til livetførdøden

juli 9 2022 - 01:08
Beklager sent svar livetførdøden! Jeg svarer deg ikke så godt her egentlig men, du får bare spørre mer om det er noe mer du lurer på! :-)

Hadde jeg i det hele tatt vist at det fantes folk med psykopatiske trekk der ute, hadde jeg vist hva manipulering var for noe, hva det dreier seg om, hadde noen gjort meg oppmerksom på en så enkel ting, da kunne jeg sikkert blitt spart for mye, det hadde i hvert fall kunne gjort meg bevist på dette! Jeg var så ung og uerfaren den gangen at jeg trodde ikke det fantes ting som baktanker og uredelige motiver.

Men dette lærer vi ikke om, og gud forby om vi skal lære de unge om ting de faktisk trenger å vite her i livet og faktisk si sannheten om dette samfunnet og dette systemet, dette klassesamfunnet, det kan vi i hvert fall ikke gjøre, for da kan det jo hende at de unge kommer på andre tanker enn de tankene som herskerklassen vil at de skal ha/tenke! Da kan det jo hende at de unge faktisk kommer sammen og begynner å jobbe for ekte forandring i samfunnet! Det kan vi jo ikke ha noe av ;-) (ironisk ment)
Avatar

Re: Jeg føler alt er min skyld

des 26 2022 - 13:59
Dette innlegget er skrevet i juli, men uansett. Musicman... Ofte når en føler ar ting er sin egen skyld når man er langt nede, så er det ikke det!

Manipulasjon gjør noe med den som blir manipulert så den manipulerte føler seg så dårlig at det går direkte på egne følelser en ikke skal ha. Så.. du vet det kanskje selv, men det er ikke din feil!

Ikke alltid følelser spiller på lag med fakta, og i denne sammenhengen er det den manipulerende sin feil. Du skjønner kanskje hva jeg mener.
Til forsiden