Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så lei ingen svare

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så lei ingen svare

juni 2 2018 - 17:35
Kjære folk det er på tida å vise litt medmennesklighet for å trøste dem som sliter. Bare si et par snille ord er god for andres helse. Dere må ikke vare ekspert. Bare si " jeg forstår deg og håper du få hjelp"
Er det så vanskelig? Jeg er veldig skuffet over så mye inlegg uten svar.
Beste hilsen kattegat
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 3 2018 - 11:10
Det kan hende det er mange tråder det ikke er svar på for at mange som henger på dette forumet har nok med seg selv og leve i sitt eget liv.

Kunne gjerne svart på alle, men når en har problemer opp i det hele er det ikke alltid lett å alltid fokusere på alle andre.
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 3 2018 - 13:06
Når du søker hjelp og få ingen svar Hvordan føler du deg å stå alene med problemer. Kan man ikke støtte hverandre? Jeg er selv i en krise, men har også gode dager hvor jeg kan innstille meg på andre. Hva med rådgiver her? De har sikkert også dårlige dager. Det er så en godt følelse å gjøre andre glad. Du har ingen forpliktelse å hjelpe. Jeg kan godt forstår at du få det ikke til. Jeg vil ikke fordømme deg. Det er så synd for dem som trenger hjelp.
Avatar

:)

juni 3 2018 - 15:38
Er enig med deg Kattegat! Vi må prøve å skape en mer possitiv holdning her inne, istedenfor å skylde på våre vannskeligheter. En blir bare mer deprimert og ensom av slikt! Lurer selv på om jeg skal begynne å svare folk selv om jeg ikke har noe særlig å bidra med. De blir hvertfall da møtt med et smil, noe som jeg vet har en tendens til å spre seg! :) :) :)
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 3 2018 - 15:50
Da har du rett. Håper det kommer til å bli bedre. Sender en stor smil og håper folk få det litt bedre
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 3 2018 - 17:48
Ikke misforstå, på gode dager har jeg også ofte svart i andres tråder og forsøker så godt det lar seg gjøre og støtte andre opp.

Det jeg skrev over var bare en tanke jeg hadde. Noen har det muligens litt verre enn andre og større problemer hvilket vil si de ikke alltid har så mye energi. Når de har en god dag vil de muligens prioritere dette på å forhåpentligvis komme seg ut i dagslys og være med venner ute ansikt til ansikt.

Folk er ulike og det er bra det er noen folk som stiller seg til rådgiverposisjon på gode dager =)
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 5 2018 - 18:48
Du har rett, men det er trist at en stå alene. Jeg hadde jo selv dårlige dager og jeg forventer ikke at folk stiller opp hele tida. Det går ikke. Du må ikke føle deg skyldig. Nå er jeg lei meg. Jeg vil bare at den som stå alene har det også litt bedre. Sorry for det.
Avatar

Hei.

juni 9 2018 - 01:40
Sendte deg venne forespørsel jo.....hehe.
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

juni 9 2018 - 07:31
Tusen takk!
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

aug 29 2018 - 14:03
Helt enige :(
Avatar

Re: Jeg er så lei ingen svare

aug 29 2018 - 15:21
Jeg er lei av folk som krever ditt og datt, herunder svar. Det er ingen her som har krav på noe som helst fra andre.
Til forsiden