Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg ble sviktet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg ble sviktet

juni 22 2021 - 23:58
Jeg føler at jeg har blitt frarøvet det som skulle ha vært de beste årene av mitt liv! Det som skulle ha vært de beste årene av mitt liv var de verste årene av mitt liv! Jeg føler meg sviktet, men alt dette var vell meningen under dette sosialdarwinistiske konkurransesamfunnet.
Avatar

Re: Jeg ble sviktet

juni 23 2021 - 00:13
De valgte kapitalismen over meg. Dette systemet tok nesten livet av meg.
Avatar

Re: Jeg ble sviktet

juni 23 2021 - 01:03
Jeg mener i hvert fall at den konkurransen som er i samfunnet, i hvert fall når jeg gikk på skole og prøvde meg i yrkeslivet er alt for stor. Det har sikkert ikke blitt lettere med årene tenker jeg, selv om jeg tror at skolen har forbedret seg en smule siden den gang jeg gikk.

Vi lever i ett sosialdarwinistisk konkurransesamfunn og ingen kan overtale meg til å tro noe annet, min erfaring sitter for dypt til det. De «svakeste» faller av og havner utenfor, slik jeg gjorde, i verste fall blir de syke av alt dette stresset, av all denne konkurransen, slik jeg ble. Så jeg stiller spørsmålet; er det i utgangspunktet rom for alle? Mitt svar på det er; nei.

Jeg har aldri følt meg god nok eller ønsket her, jeg var for annerledes enn det skolen og yrkeslivet kunne akseptere, jeg var for saktegående og det i seg selv var nok til at jeg havnet utenfor. Jeg har aldri vært bra nok for hverken skolen eller yrkeslivet, det er mitt liv ett bevis på, for hadde jeg vært bra nok så hadde jeg ikke sittet oppe om natta og skrevet dette, så hadde jeg ikke havnet i denne situasjonen.

Mine egenskaper som menneske har aldri betydd noe for denne konkurransen, jeg har alltid prøvd mitt beste, men det har aldri vært bra nok. Under dette systemet blir menneskene gjort til problemet og jeg tror dette systemet blir vår undergang, helt ærlig.

Jeg hadde bare behov for å skrive dette i kveld. Håper du har det bra i kveld Tardetsomanhardet!
Avatar

Re: Jeg ble sviktet

juni 23 2021 - 01:24
Var en fyr som sa en gang; Vi tror vi er frie fordi vi ikke kan se gitteret på vår fengselscelle! Noe sånt.

Det var synd å høre, jeg har snudd døgnet jeg, sliter med å få lagt meg, så jeg sliter vell med søvn jeg også på en måte.
Avatar

Re: Jeg ble sviktet

juni 23 2021 - 23:33
Jeg fikser ikke dette livet, det har jeg aldri gjort! Jeg hører unge mennesker snakke om «fear of missing out» og det kan jeg i aller høyeste grad relatere til. Det som skulle vært mine beste år ble mine verste! Jeg har gått glipp av så mye på grunn av min sykdom/diagnose. Jeg ser ikke noe håp for meg, jeg er knekt og ødelagt. Hvordan jeg skal bli reparert igjen, det vet ikke jeg. Er ikke rart unge mennesker blir syke under ett slikt system som vi har i dag, hvor menneskene blir gjort til problemet!
Avatar

Tanker!

juli 4 2021 - 21:38
Jeg kjenner meg igjen i å miste viktige tidsperioder i livet! Jeg cil føle på de konsekvensene mer eller mindre hele livet. Men nå har jeg på en eller annen måte skapt noe likevel. Men de følelsene du beskriver dukker opp iblant!
Jobber nå veldig mye med selvutvikling! Men føler det er mye å ta igjen !
Til forsiden