Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Iselin H

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Iselin H

juli 2 2020 - 23:49
Iselin fra MO

Blond og vakker med et smil som blender solen. Hun er fra den kaldeste delene av Norge, uansett finnes det ikke noe varmere vesen. Jeg kan ei forklare min kjærlighet til henne. Men mitt hjerte er hennes. Det var ikke valg jeg tok. For Iselin har vist meg hva jeg kan være. Hvordan kan jeg noen gang fortjene ei jente som dette. En fantasi har blitt virkelighet.

Hun har blitt det som er godt meg, hun har fikset det som er ødelagt i meg, hun er kjærlighet for meg. Noen ganger så tester hun meg og jeg feiler. For det er jeg lei meg for. For hun fortjener hele verden. Men verden er hennes da hennes smil kan vinne solen selv. Og meg hun har vunnet for lengesiden.


beklager dette men har så lyst til og fortelle jenta mi hva jeg føler

Jenta mi, jeg elsker deg og en dag skal jeg gjøre meg fortjent til din kjærlighet. For husk dine første ord: jeg har venta på deg. Slike ord kommer kun fra noen som virkelig elsker deg. Så jeg er lei meg for alle feil jeg har. Men vit at jeg har aldri opplevd gleden av å få dele tiden min med ei jente som deg

Så med dette sagt, ikke gi slipp på meg nå, men hold deg fast, hold deg fast i meg og jeg vil aldri la deg gå. Da det å elske er deg Iselin kun deg for meg. Så ikke gi opp. Vanskelige stunder kommer, mørket kommer og vi finner den lyse siden sammen, for uten deg finnes det ingen mulighet for at jeg kan klare meg.
Til forsiden