Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Institusjon Sandnes/Stavanger?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Institusjon Sandnes/Stavanger?

april 10 2014 - 02:00


Vel, no har det nådd eit punkt kor eg føler eg simpelthen er nødt å legge meg inn på ein institusjon. Dette skuldast ikkje rusbruk, men ei heller dårlig og skrantande psykisk helse.
Eg har ingen interesse av å utbrodere nøyaktig kva symptoma er, men kan sjølvsagt sei diagnosene: Schizoaffektiv lidelse og ymse angstlidelsar. Sjølvsagt ikkje ein heldig kombinasjon.
Det eg undrast på er om nokon kan tipse meg om institusjonar i nærleiken av Sandnes eller Stavanger som eg kan søke meg inn på. Det må nok vere eit par månedars innlegging. Erfaringar mottas med stor takk!
Må vel og legge til at eg sjølvsagt skal ta dette opp med psykologen min – det er jo tross alt han som skal hjelpe meg gjennom slike episoder. Ville berre høyre om nokon har erfaringar og slikt å dele. Innimellom er det faktisk temmelig greit å høyre frå folk som har personlige erfaringar og ikkje berre teoretisk erfaring. Som for eksempel psykologen min nok har. Må vel og legge til at eg ikkje har allverdens med penger å rutte med, så det bør jo helst vere offentlig. Eller iallefall dekka av det offentlige. Helst ikkje religiøst.
Til forsiden