Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Insomnia og Depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Insomnia og Depresjon

okt 28 2013 - 00:46
Hei!

Jeg er helt fra meg for tiden og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg studerer for tiden på et College i USA, og hadde det fantastisk helt frem til for to uker siden. Jeg begynte å sove dårlig et par netter på rad, jeg har hatt insomnia før og ble veldig nervøs for at jeg skulle få det igjen. Og som den engstelige personen jeg er gravde jeg min egen grav ved å tilbringe hver eneste våkne minutt på å tenke på søvnen, hvordan jeg kan sove bedre og satt mye på google. Derfor ødela jeg bare for meg selv, noe som har gitt meg kronisk insomnia og jeg kan bare sove 5 timer om natten. Resten av tiden bruker jeg på å bekymre meg for søvnen og orker ikke å ta del i skole eller sosialliv.

De siste dagene har jeg også blitt deprimert. Jeg ser ingen ende på dette her. Har til og med hatt selvmordstanker. Det går så veldig inn på meg og jeg klarer ikke å slutte å bekymre meg for søvnen og slutte og google og søke etter søvntips på nettet, selv om jeg har gjort det i to uker nå uten resultat.
Til forsiden