Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse

mars 13 2023 - 22:29
Lurer bare på om hvordan det var for dere å bli innlagt?
Avatar

Re: Innleggelse

mars 16 2023 - 12:48
Jeg har vært innlagt en rekke ganger, både i rusomsorgen og i psykiatrien. Selv hadde jeg litt store forventninger til hva slags hjelp jeg ville få når jeg var innlagt, i forhold til hva jeg fikk. Altså ved normal innleggelse på DPS så var det ikke satt opp timer hos psykolog eller noe sånt, noe jeg hadde fått for meg ville være en del av oppholdet. De gangene jeg var innlagt for utredning derimot, så var det jo samtaler med enten psykolog eller psykiater sånn at vi gikk gjennom masse spørreskjema for å kartlegge plagene jeg hadde.

Altså alt i alt så synes jeg at innleggelse stort sett føles som å bli plassert på en oppbevaringsplass, for jeg synes det var lite innhold i dagene sånn at det hadde en tendens til å bli litt kjedelig/krevende. Det å være innlagt for å utredes ble jo litt annerledes, for da var det et mål med hele opplegget samt timer hos spesialist, så det føltes betraktelig lettere.
Avatar

Re: Innleggelse

mars 16 2023 - 13:20
Jeg har negative erfaringer med innleggelse, men det er det spesifikke grunner til. Men et generelt problem er at mange ikke er klar over sine rettigheter og plikter som pasient, og det forsterkes av at det finnes folk (bl. a. i alternativmiljøet) som sprer desinfomasjon om helsevesenet og andre samfunnsinstitusjoner.
Til forsiden