Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse

mai 15 2015 - 23:16
Skal inn på døgnenhet over helgen. Har ikke fått brevet fra avd. enda da det var helligdag i går og innleggelsen ble innvilget onsdag. Har fått bekreftet av beh. at mandag er dagen. Så mitt spørsmål? Hva tar man med seg på en døgnenhet? Åpen og frivillig vel og merke. Aner ikke hva jeg skal pakke eller forberede. Oppholdet er vel to uker +/÷. Noen tips?

Lillevenn.
Avatar

Re: Innleggelse

mai 16 2015 - 09:42
Tøfler og godbukse, hehe. Ut fra hvor sliten man er psykisk, så er vel det så som så med hvor mye man orker å ordne seg, så en lett dose toalettsaker holder sikkert. De pleier å ha vaskemaskin der, så klesmengden trenger ikke være så stor selv om man skal være der i to uker.
Avatar

Re:

mai 16 2015 - 18:46
Du kan ta med eget sengetøy og håndduk om ønskelig, men dette er også noe du kan få der. Du kan jo bare ringe inn og høre hva du trenger å ta med deg da, så er du hvertfall sikker på at du får med deg alt;)
Til forsiden