Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse/personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse/personlighetsforstyrrelse

feb 19 2021 - 03:03
Hei. Noen som har erfaring med innleggelse (ikke akutt) som kan svare på noen spørsmål? Behandleren min på dps nevnte for meg at det kanskje kan være hensiktsmessig for meg å bli lagt inn over en litt lengre periode, slik at jeg kan lære meg å ta vare på meg selv. Jeg sliter med å få til de hverdagslige tingene, og å forholde meg til menneskene i livet mitt. Jeg går nå i gruppebehandling og individualterapi. Hvis noen av dere har hatt slikt opphold: hjalp det deg å mestre livet bedre? Akkurat nå er jeg redd det vil skli ut igjen så fort jeg kommer hjem. Har ikke hatt særlig utbytte av snart 10 år med terapi, og vet at det ikke finnes noen quick-fix. Men jeg leter etter litt håp:) Siste diagnosen sier jeg har emosjonell ustabil og unnvikende personlighetsforstyrrelse.
Avatar

Re: Innleggelse/personlighetsforstyrrelse

feb 25 2021 - 13:16
Jeg har en personlighetsforstyrrelse, men har ikke erfaring med det. Men det jeg føler at hvis behandleren tenker det kan være fint for deg å ta bedre vare på deg selv, kan det sikkert være bra. Men innleggelsen bør ikke bli for styrt oppi at all andre er der, men at det blir en gradvis tilnærmning til livet etter innleggelsen, da en ikke skal være innlagt mer
Avatar

innleggelse

april 21 2021 - 19:01
Bytt behandler , psykolog hvis nødvendig. Det var være livsforandrende. Ikke alt er diagnoser, men krevende livserfaringer og vonde ting. Finn en som vet om dette og som ikke finner "feil" i deg !
Ønsker deg alt godt !
Til forsiden