Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse med pårørende

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse med pårørende

juni 11 2023 - 14:02
Hei. Jeg lurer på om noen pårørende har vært med kjæresten sin når hxn har hatt døgnopphold på dps? Har du da fått oppholdet dekt og fått vært på samme rom som kjæresten?
Kjæresten min burde vel egentlig vært innlagt, flere behandlere mener det. Men han tørr ikke uten å ha meg der. For han tror han vil få mere selvmordstanker og er redd for at det vil bli utført når han må prate enda mere om problemene sine. Merker det allerede etter 1 time hos psykolog. Han har blandt annet ptsd og er veldig deprimert. Så mistenker dem personlighetsforandring pga en traume.
Tenker å ringe dps i morgen for å høre om jeg kan bli med, å hvis ikke det går tenker jeg å ringe litt rundt i Norge. Å om det ikke går, så er jeg redd han bare må la være å bli innlagt. Har barn, så kan ikke risikere å miste han...
Avatar

Hei

juni 11 2023 - 20:50
Høres ut som en vond tid for dere. Det er ikke lett å være pårørende heller.


Etter min erfaring fra å ha vært innlagt selv og vært pårørende til en kjærste som har vært innlagt, er at det er veldig strengt i psykiatrien I forhold til feks somatisk avdeling. Pga personvern til andre som er innlagte , men også pga den som er innlagt skal få den hjelpen de trenger .det er besøkstider som gjelder som regel.Selvom det høres hardt ut. MEN ,kan kanskje være steder hvor dette er tillatt men ikke etter mine erfaringer. Kanskje noen andre har erfaring med at det er tillatt?

Håper det vil ordne seg på best mulig måte for dere .

Mvh kvinne 36 år
Avatar

Takk for svar

juni 11 2023 - 21:54
Håper det er lov en eller annen plass i Norge. For han har ingen tillitt til helsevesenet etter at sykehuset ødela han med kroniske smerter. Ingen advarsel på at man kan få post vasektomi smertesyndrom av sterilisering. 2 leger og 1 sykepleier burde advart han. Så at han da skal bo der med helsepersonell han ikke stoler på og åpne seg, det vil bli tungt. Han var helt frisk psykisk og fysisk før steriliseringa. Får høre i morgen da hva de sier. Jeg har tilgang til helsenorge med all hans informasjon og har gjort papirarbeid for han i snart 4 år, så ingen hemmeligheter der akkurat. Å jeg har vært på masse sykehus timer og psykolog timer. Er han som vil ha meg med nå.
Til forsiden