Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innestengte følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innestengte følelser

jan 6 2022 - 17:13
Føler jeg opplever livet mitt i 3D-person, hvor i det sosiale så er jeg en annen person enn hvem jeg virkelig er. Jeg har holdt inne følelsene mine over lang tid. kjent på det først nå de 2 siste ukene. Jeg føler skam, usikkerhet, angst, depresjon og et inderlig hat mot meg selv. isolert meg fra venner, familie og mine egne følelser. De siste dagene så har jeg vært tappet for energi. Har ikke appetitt lenger, det nærmer seg 3 dager uten å spise noe. jeg har en katt som jeg elsker, men som bare minner meg om et 6 år langt forhold so nylig har blitt brutt. Jeg synes synd på katten min, jeg klarer ikke å leke med han. Har følelsen på at alle har det bedre uten meg, jeg klarer ikke engang å gi katten min oppmerksomheten han fortjener. Er snart 27år og føler meg etterlatt. Venner og familiemedlemmer gifter seg og får barn. Venner fra oppveksten har kjøpt hus og leilighet. Jeg sitter igjen i en liten leilighet langt i skogen alene. Ingen venner da jeg har kuttet kontakten med alle. Familie som ikke er i nærheten av meg. Føler meg som en byrde hvis jeg slipper løs tankene mine over telefonen.
Avatar

Re: Innestengte følelser

jan 7 2022 - 23:35
Det er ikke en lett situasjon jeg forstår det kan være vanskelig å kjenne på at alle andre har hus/familie, men ofte er det ikke alltid det er så rosenrødt som det kan se ut, mye kan også være fasader. Uansett jeg tror det er ganske vanlig å føle seg som ulike personer, kan det selv også, når man er sosial og når man er alene, man tørr ikke dele de innerste tankene , men det i noen situasjoner kan være positivt fordi man kan oppleve å få støtte eller overtall ha delt noe, ofte blir folk glad for å kunne hjelpe eller føle seg trengt også, men jeg forstår behovet for å isolere seg og ikke ta kontakt. det du opplever er kanskje en reaksjon på at du har vørt gjennom eks. brudd og da er det ikke unormalt at det plutselig kommer masse følelser opp, du er hvertfall ikke alene om det, tror mange har vært i lignende situasjoner og føler på det samme. men det snakkes lite om:(
Til forsiden