Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingenting å feire

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingenting å feire

mai 17 2018 - 14:08
Jeg syns ikke det er noe som helst å feire i dag, 17 mai 2018.

Verden er i ferd med å gå fullstendig av hengslene, rasisme sprer seg som kreft ute av kontroll, de rike soper til seg mer og mer på bekostning av fattige og svake, det hisses til krig i øst og i vest, folk oppfører seg mer og mer som komplette rasshøl, den middelaldrende, rike øvre middelklassen er så entitled og full av deg sjøl at de har begynt å utvikle en slags panisk aggresjon mot alt de ikke forstår fordi det har vært sydd puter under armene på dem mens de skylder på de unge og såkalte 'millennials' for alt som er galt i verden, vi forbruker helt ufattelige mengder drit som ingen av oss trenger, produsert i fattige land av barn som jobber hele året for så liten lønn at det ikke en gang kan kalles penger, vi herper miljøet med total forakt for naturen og alle skapningene som lever på planeten, vi hater de eldre, de unge, de andre, de fremmede, vi lobotomerer oss sjøl frivillig med hundre prosent tilfredshet med meningsløs underholdning og hjernedøde oppdateringer på Facebook, vi lever så godt og har det så bra og sånn går nu dagan og sånn er det bare og hei hvor det går og skal du ha ketchup og sennep på pølsa di?
Avatar

Ingenting å feire

mai 17 2018 - 14:28
Er så enig, skulle tro jordan har begynt å få mangel på kjælighet, sikker ikke lenge til verden går under heller, så klare tegn vi har de nå i dag tyder godt på det. Håper du eller for en strålende 17 mai :)
Avatar

Re: Ingenting å feire

mai 17 2018 - 20:00
Er enig i problemene du lister opp, er bra noen påpeker disse tingene.
Likte spesielt måten du avsluttet det på: "vi lever så godt og har det så bra og sånn går nu dagan og sånn er det bare og hei hvor det går og skal du ha ketchup og sennep på pølsa di?" Det viser hvordan alle tingene du nevnte manifesterer seg i det lettvinte, overfladiske livet i det daglige.

Ser for meg hele talen din filmatisert med klipp av alle tingene du lister opp, hvor en forteller formidler talen, og hvor det siste klippet er at man står i en butikk (med kameraet i førstepersons-perspektiv) og blir spurt av ekspeditøren, "Vil du ha sennep og ketchup på pølsa di?".

Men med alt det sagt synes jeg allikevel 17. mai er noe å feire. Så lenge det finnes godhet i verden, finnes det fortsatt grunn til å feire :)
Avatar

Re: Ingenting å feire

mai 17 2018 - 20:09
Her i norge fins det mer kjærlighet enn på noen annen sted. Jeg håper fortsatt.
Avatar

Re: Ingenting å feire

mai 17 2018 - 20:59
Kattegat: Nettopp. Vi er det lykkeligste, rikeste og tryggeste landet i verden, og er blant de mest tolerante og frieste landene i verden. Norge er rett og slett det beste landet å bo i, og har vært det de siste tiårene, og vil nok også forbli det i de kommende tiårene. Det er så mange ting ved Norge som i kombinasjon gjør det til det hittil beste landet i menneskehetens historie.

Eks.: Høy grunnleggende lykke/tilfredshet i den generelle befolkningen, høy rikdom i den generelle befolkningen, store økonomiske reserver/rikt oljefond, ytringsfrihet, seksuell frihet, godt velferdssystem/sikkerhetsnett, ganske rimelig/forsvarlig juridisk system, ganske rimelige/forsvarlige fengselsstraffer, ingen dødsstraff, stemmerett for alle voksne borgere (inkludert straffedømte/innsatte), lave tannlege-utgifter, lave medisinske utgifter og ingen kostnader ved innleggelse på sykehus, gratis grunnskole, staten gir rimelige lån til utdanning, lang mammaperm og pappaperm, eldreomsorg/institusjoner for eldre, rett til barnehageplass for alle småbarn ned til en viss alder, kortvarig obligatorisk militærtjeneste, statlig nøkkelhullsmerkede matvarer, høye krav til matindustrien som sikrer oss ufarlig mat og grunnleggende dyre-velferd i oppdrettvirksomhet, gratis vann i springen og reint vann ute i naturen, benytter hovedsakelig fornybar energi, gode rettigheter for både arbeidstakere og arbeidsgivere, gode rettigheter for både kjøpere og selgere, norske borgere får innpass i de fleste land i verden, svært høy likestilling mellom menn og kvinner i den grad likestilling mellom de 2 kjønnene er biologisk mulig å oppnå, grunnleggende etiske verdier om rettferdighet og likeverdighet i den norske befolkningen, osv.
Avatar

Jepp

mai 25 2018 - 03:59
De som sitter i fengsel i her i landet får alderspensjon,synd jeg aldri ble kriminell.
Til forsiden