Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen hjelp etter ufør

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen hjelp etter ufør

juni 4 2021 - 10:29
Har fått avslag på videre oppfølging fra DPS, prøver å forstå hvorfor for å klare å gå videre. Pga fysisk funksjonhemming er det vondt å skrive, beklager derfor korthet i språket og evt trege/korte svar.

Før jeg ble ufør var målet med behandling å øke arbeidskapasitet, og jeg fikk strålende hjelp fra DPS til det. Ble likevel ufør pga fysisk forverring etter flere år i arbeid. Nå trenger jeg hjelp for å takle et indre prestasjonspress og et raskt utviklende forhold til selvmord.

Tidl. behandl. ved DPS smører så tykt på når hen forsvarer avslaget til henvisende psykolog, at det i mine øyne kan kalles blank løgn. Jeg begynner derfor å lure på hva den egentlig grunnen til avslaget er. Er det høyere terskel for uføre? Er det en tidsbegrensing i DPS? Er tidl. beha. bare lei av trynet mitt? Er redd tillitsforhold til tidl. beha. og i forlengelse psykologer generelt er ødelagt, men sliter med å la dette ligge.
Avatar

Re: Ingen hjelp etter ufør

juni 4 2021 - 10:34
Har du klaget på avslaget?
Avatar

Re: Ingen hjelp etter ufør

juni 4 2021 - 11:19
Henvisende psykolog ba om utfyllende begrunnelse. Fikk det i form av en la oss si sterkt manipulert versjon av sannheten. Føler ikke jeg har noe å hente der nå pga mistillit. Trenger å forstå hva som har skjedd,
Avatar

Re: Ingen hjelp etter ufør

juni 5 2021 - 08:33
Klage på enkeltvedtak er et juridisk og ikke et følelsesmessig anliggende. Du får kreve at psykologen bistår deg i å skrive klage. Er det direkte feil i avslaget burde du ha en god sak.
Avatar

Re: Ingen hjelp etter ufør

juni 8 2021 - 14:34
hverfor skule ha hjelp etter ufør??? dae har du joe fått hjelp du får pengehver måned. er ikke di hjelpe eller????!?!

i er å di ufør og ingen hjelpe her heler
eler di ere hjelp medpenge
di ere bra slipe tenke på økonomi
Til forsiden