Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke igjen

april 28 2015 - 20:52
Jeg vet hva jeg vil skrive, det bare vil ikke ut. For når jeg skriver det, så blir det på en måte med ekte. En innrømmelse. Men bare når man vedkjenner noe slikt, kan man gjøre noe med, so here goes:

Jeg tror angsten og depresjonene mine er på vei tilbake igjen. Har vært frisk i ca 6 mnd'er. Jeg har en psykolog som mener jeg ikke er syk, selv om jeg har forsøkt å ta livet mitt både en, og to, og ti ganger. Når jeg er i en dårlig periode, er jeg allikevel ikke syk. Nei vel, hva er jeg da?

Jeg kranglet jo med pappa i påsken, og nå har jeg kanskje fibromyalgi. Jeg har slitt lenge med utmattelse og smerter som ikke kan forklares. Har sett tilbake til ett år siden, der jeg veide mange kilo mindre, trente mange dager i uken, og klatret opp høye fjell etter jobb.
I strever jeg med å klatre ut av senga. Går som en gammel dame når jeg reiser meg opp. Føttene er vonde, leggene hovne.

I tillegg går det ikke så greit med laget jeg trener. De har mistet motivasjonen, jeg tror jeg har forventet for mye av dem.

Føler meg ubrukelig på jobb.

Har det alt i alt ikke greit. Dette var vel det viktigste jeg ville få frem. Skriver jeg noe mer nå, forsvinner fokuset på det negative, og det takler jeg ikke nå

Takk for at du leste
Avatar

Re: Ikke igjen

mai 4 2015 - 14:02
Kanskje du burde få ein anna psykolog? Siden du føler at du ikkje får den hjelpa du treng.
Avatar

Re: Ikke igjen

mai 4 2015 - 16:34
Virker ut som en liten depresjon der ja, angst vet jeg ikke helt.
men det er jo ikke så viktig, og regner med at dette er bare en liten del av historien din.

Det at folk krangler er jo normalt, men å føle seg så nedtrykt er ikke bra.
Jeg ville rådet deg til å ta deg en tur til fastlegen din og høre hva han/hun mener, også det at du kan skifte psykolog om han/hun du har ikke funker for deg.

psykologer og leger burde forstå at vi ikke blir friske over natten, og at ting vil ta tid. også det å ha oppfølging etter behandling for å se om man faller tilbake til det gamle mørke stedet som mange av oss vil kalle "en trygg plass" selv om det er jævlig, så er jo det nesten det vi føler. Du må bare være ærlig og si det som det er, vær litt streng. enklere sagt enn gjort, jeg vet.
Til forsiden