Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke god nok..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke god nok..

mai 27 2018 - 22:15
Alle har vel en drøm om å "høre til" et sted, også jeg. Men for min del har jeg aldri funnet det, og vel jeg kommer nok aldri til å finne det heller. Det er vel så enkelt at jeg er for omgjengelig, for snill, for omtenksom for lite egoist, og det kan utnyttes, at jeg i tillegg aksepterer og tolerere utover normalen så vel....
Siden jeg er en (om jeg er snill) middelaldrende mann så har jeg noen år på baken både yrkesmessig og det mer la oss si det som ikke har noe med yrket å gjøre. Jeg er blitt utnyttet, trakasert, manipulert you name it I've been there done that. Og hvor er jeg så idag. Jo jeg er et sted hvor livet ikke lengre har noen verdi, jeg har kuttet ut alle inklusiv familie. Jeg stoler ikke på noen ei heller har jeg tillit til noen. Fordi jeg vet de vil meg bare vondt, kort sagt jeg er totalt verdiløs som menneske, som person. Jeg er et sted der det å takke av for min del ser ut til å være den beste løsningen. Skulle ønske at det ikke var sånn men har gått for mange runder med helsevesenet og ikke kommet noen vei så.... Kanskje det er min egen feil, for utad så sees kun en rolig, velbalansert person, så hvorfor skulle noen gidde å høre etter hva som blir sagt? Selv ikke fastlegen gidder, eller biter seg merke i det... Ja jeg er "syk" veldig "syk" men du skal både se og høre godt etter for å oppfatte det. Men som sagt jeg er vel ikke verdt det lengre, for gammel, helt verdiløs.... så jeg kan vel likegodt velge alternativ 1
Avatar

Re: Ikke god nok..

mai 28 2018 - 20:41
Hva med å flytte og begynner på en annen sted? Eller bytte fastlegen. Jeg tenker du skulle forandre situasjonen i den du er. Jeg har blitt kjent med så mye snille folk her. Gi ikke opp ! Drittsekker har du overalt. Hvorfor fant du ingen vei med helsevesent? Tror de ikke at du er syk eller ta de deg ikke alvor? Forstår ikke helt hva du vil sir med dette.
Avatar

Hei

juni 8 2018 - 13:43
Når du sier at du er "for omtenksom , for snill, for lite egoist og at det kan utnyttes", så tenker jeg da at du kanskje har hatt å gjøre med mennesker som ikke har vært bra for deg. Vi har vel alle truffet på mennesker som bare tenker på seg selv.

Men det finnes gode mennesker også. Kanskje med å utvide venne og bekjentskapskretsen med en ny person, altså en ny venn, så kan det utgjøre en forskjell.
Avatar

Hei

juni 8 2018 - 15:17
Hvordan syk er du?
Siden ingen leger hører på deg....

Vet at livet er noe dritt innimellom.
Jeg sitter å gråter å deppet sjøl,fordi jeg ikke har noen å omgåes med.

Men livet kan også bære veldig bra.
Føler jo glede innimellom pga små øyeblikk.

Man må bare ta takbi det selv.

Men det er forferdelig ensomt til tider.

Håper det går bedre med deg etterhvert uansett hva det er.

Ikke lett å vite utifra så lite informasjon.
Husk at du er ikke alene om å streve.
Til forsiden