Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke fungerende forhold.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke fungerende forhold.

juni 22 2023 - 21:42
Hei, jeg er i det jeg vill kalle ett IKKE fungerende forhold (fra min side)
Er sammen med en jente som har vært igjennom en del før og jeg har full forståelse att hun har med seg litt bagasje.
Hun er over gjennomsnitt klengete , da snakker vi VELDIG. hvis hun sitter i sofaen og jeg setter meg i god stolen så får jeg tyn. hvis vi er ute på noe må hun alltids klenge osv. greit nokk. jeg jobber mye borte så forstår det at hun vill ha litt tid sammen, men idet jeg må gjøre noe som ikke involverer henne så har jeg det gående.. føler meg som en evig tøffel og att jeg blir passivt presset til å gjøre alt hun vil for å beholde hus freden, noe som tærer Veldig på meg. hun er også mye mere sex gal en det jeg er , så når jeg ikke er ''in the mood'' så får jeg beskjed om att det er dårlig gjort og knekken for henne, Men jeg har jo ikke lyst der og da? Jeg har mistet alt av følelser å vill egentlig slå opp da jeg ser att dette ikke funker (for meg). Har forsøkt å gjøre det 2 ganger.. begge gangende har det blitt helt kaotisk, hun skriker og hyler, kaster ting irundt seg, begynner øyeblikkelig å flytte ut tingene sine og truer med å ta livet sitt.. dette vil jeg absolutt ikke! den siste gangen fikk jeg også beskjed att om hun tok livet sitt så var det min feil.. jeg føler meg helt låst! hele livet mitt stopper liksom opp, det er ikke dette jeg vill med livet mitt. hun er jo ellers en oppegående kvinne som er flink til det hun gjør, jeg føler bare att vi ikke passer sammen. og JA jeg har prøvd å sakt att jeg ikke vill mer på en fin og ordentlig måte.. HVA GJØR JEG? HJELP!!!
Avatar

Re: Ikke fungerende forhold.

juni 24 2023 - 19:46
Om dere ikke har barn sammen, og du virkelig ikke vil være sammen med henne. Så tenker jeg at du kan ikke bli bare fordi hun truer med selvmord. Om hun da tar selvmord i ettertid, så er det sånn det er. Da må hun ha opplevd noe som førte til det, ikke bare at du slår opp. Evnt slå opp og ta kontakt med noen i familien hennes, si at hun truer med selvmord og at du ville fortelle dem det så de kan passe på henne.
Men om du vil prøve litt mere i forholdet, sett litt grenser på hva du vil da. Jeg skjønner godt at hun vil ha nærhet, men forklar at du trenger litt mindre og at det ikke har med henne å gjøre. Å forklar at du ikke alltid vil ha sex, kanskje hun føler hun må ha sex med deg, for at hun egentlig tror det er det du ønsker. Kommunikasjon er viktig, selvom det ikke alltid er enkelt.
Avatar

Re: Ikke fungerende forhold.

juni 24 2023 - 21:02
Takk for svar! tar dette med i tankene. skal prøve å sette grenser, å se om følelsene kommer tilbake, om de ikke gjør det så må jeg rett og slett bare innse att det er over og att det blir liv i hjemmet der ting blir knust :/
Avatar

Re: Ikke fungerende forhold.

juni 24 2023 - 22:18
Kan hun kanskje ha adhd siden hun knuser ting? Pakk bort ting du er redd for før du evnt slår opp. Har hun noen diagnose du vet om?
Kanskje hun trenger litt mere tid med venner.
Avatar

Å dra...

juni 24 2023 - 22:38
Forstår godt at det er vanskelig situasjon. Men det er ikke ditt ansvar om noen tar livet sitt... man kan ikke være sammen med en person for å unngå selvmord. Har man slike tanker så trenger man hjelp. Og når du er oppriktig bekymret for dette så skal man varsle fastlegen. Dette er riktig vei å gå for å hjelpe vedkommende, og de har ansvar for å ivareta henne.
Til forsiden