Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

INTERVJU FRESH FITNESS

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

INTERVJU FRESH FITNESS

mars 2 2020 - 14:31
Hei! Fikk nettopp mail om at jeg har blitt innkalt på intervju hos Fresh Fitness. Er utrolig spent og har veldig lyst på jobben. Har noen vært på intervju hos dem før eller har noen generelle tips til hvordan jeg burde forberede meg? (alt fra intervjuspørsmål, klesstil, holdning osv)

Setter pris på ALL HJELP!!!!!!
Avatar

Re: INTERVJU FRESH FITNESS

mars 3 2020 - 21:46
Hei. Gå på nettet og begynn å lese deg opp på selskapet, som deres verdier, fremtidige mål, viktige ledere og eventuelle bemerkelsesverdige prestasjoner. Dette vil hjelpe deg med å forberede svar på de vanlige spørsmålene: hva vet du om selskapet vårt, og hvorfor vil du jobbe her?

Forbered svar på forhånd
Utmerket kommunikasjon og artikulasjon er viktig. Forberede svarene dine på forhånd og gjenta dem høyt vil bidra til å roe nervene når de vanskelige spørsmålene kommer.

Vanlige intervjuspørsmål å øve på:
- Hvorfor vil du være en ( stillingsnavn )
- Hva anser du for å være det største ansvaret og utfordringene for denne rollen?

- Beskriv en tid da du ble tvunget til å ta en vanskelig beslutning.

- Hva er fitnesfilosofiene dine?

- Hvilke egenskaper skiller deg ut fra andre arbeidere?

- Hvilke områder kan du forbedre deg?

- Hva er den siste treningsboken eller artikkelen du har lest?

- Hvordan har du tenkt å utvide kundebasen?

Og kle deg på riktig måte så det imponerer. sikte mot et profesjonelt utseende ( ikke casual gymantrekk, joggesko, med mindre intervjueren har bedt om det).

Ikke glem å ta med ekstra eksemplarer av CVen din, så vel som en penn til å ta ned notater under intervjuet. Forbered en liste over dine egne spørsmål du kan stille i slutten av intervjuet for å understreke din interesse for stillingen.

Til slutt, send en vennlig e-post innen 24 timer til intervjueren din, takk dem for deres tid med å vurdere deg for stillingen.

All the best
Avatar

Heier på deg ☺️

mars 13 2020 - 20:54
Hvordan gikk det?
Avatar

Re: INTERVJU FRESH FITNESS

mars 21 2020 - 05:41
Gikk garantert til helvete. For Fresh Fitness er snart konkurs om denne usaklige stengningen av alle landets treningssentere fortsetter mye lenger...
Avatar

Wayne

mars 21 2020 - 05:57
Det eneste usaklige her er din evne til å tviholde på ignoranse til tross for gjentatte fakta om hvor alvorlig smitterisiko vi står ovenfor. Et utall folk dør fordi det ikke finnes en forebyggende vaksine. TA DEG SAMMEN.
Avatar

Re: INTERVJU FRESH FITNESS

mars 22 2020 - 17:50
Fader som du stresser da... Er ikke til å stikke under en stol at det som skjer nå er hysteri og kommer til å gjøre oss konkurs
Til forsiden