Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

I still drink alone

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

I still drink alone

aug 6 2012 - 05:26
Jeg bare siterer The Cumshots: "I know you're worried! I'm sorry! I said i'm sorry! We all have our demons, mine is sobriety! These four walls, that's my society! A toothless dog doesn't need a bone, i'm sory ma, i still drink alone!"... hjelp... vær så snill...
Avatar

Re: I still drink alone

aug 6 2012 - 10:45
Vært litt i den situasjonen der. Det kjennes ut som at verden krymper inn og alt utenfor et par meter er fremmed og rart. Nesten som at en har mistet denne beskyttende sfæren en syntes å ha en gang i tiden.
En er redd for å se på øyne der ute og en er redd for at noen skal komme inn. På mange måter vet en ikke hva en er redd for.

Det er dog bare en fase som en må igjennom for å komme seg videre. Nå er det jo egentlig et skudd i mørket av hva som faktisk er agenda her, men det var vel dette som jeg kjente igjen fra min egen historie.
Til forsiden