Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor skal NAV være så vanskelige?????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor skal NAV være så vanskelige?????

aug 29 2014 - 00:34
Jeg har fått psykiske problemer fordi jeg går og venter og venter på NAV. Føler at de ikke bryr seg.
Hvorfor får ikke jeg uføretrygd når jeg har helseattest fra legen min og papirer fra nevropsykolog om at jeg er 100 % arbeidsufør pga epilepsi og ryggproblemer????? Blir gal av å vente.
Helseattesten om at jeg er 100% arbeidsufør er skrevet i 2009. Nå er det 2014 og jeg har ennå ikke fått det. Har fått innvilget at jeg skal ha ung uføre. Har også symptomer til en utmattelses-sykdom som heter ME.
HVORFOR I HELVETE SKAL DET VÆRE SÅ VANSKELIG FOR NAV Å SKJØNNE AT JEG SKAL HA UFØRETRYGD NÅR ALT AV PAPIRER ER I ORDEN??????????????????
Avatar

Uff

aug 29 2014 - 01:16
Uff , det var virkelig leit å høre . Håper st det hår bra med deg . Du kan jo eventuelt dra personlig til Nav og snakke med en saksbehandler , og mase litt på dem . Du har jo krav på uføretrygd pga sykdom, og det har nå gått flere år .
Avatar

Re: Hvorfor skal NAV være så vanskelige?????

sep 16 2014 - 14:46
Måten du skriver denne teksten på får meg til å ha mer sympati for NAV enn deg, dessverre. Jeg ønsker ikke å være fornærmende, men den jobben NAV prøver å gjøre er nesten umulig å gjøre hvis de skulle hatt sympati for klientene sine.
NAV er utrolig utdatert, de bruker fremdeles sneglepost og lider under den typiske arbeidshastigheten til et statsorgan, så det å forvente rask respons kommer bare til å være frustrerende for deg. Det beste du kan gjøre er å være 100% sikker på at du har fylt ut alt korrekt, og få underskrevede kopier av alt du leverer inn, så du kan bekrefte alle steg av prosedyren selv.

Det er selvfølgelig mulig at du er en av de som faktisk blir behandlet urettferdig av NAV, men hvis de har konstant nektet deg uføretrygd over de siste 5 årene, uten at dette er korrekt, så har du en sak som jeg ville tatt opp med noen online advokattjenester.
Avatar

Føler med deg!

okt 3 2014 - 00:07
Så fælt å høyre! NAV kan dessverre vere skikkelig vanskelige.. Systemet har blitt altfor tungvindt. Håper virkelig du får ei form for midlertidig støtte no? Du må få godkjent snart! Kan evnt klage. Har litt erfaring med NAV, send meg gjerne en melding! Og har hatt en ME liknande situasjon.. Det siste ein treng er å krangle med nav. Når eg får utdanning skal eg jobbe med det her :) LYKKE TIL!!!!
Til forsiden