Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor lever du?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor lever du?

juli 31 2022 - 03:18
Hvorfor lever du hvis du ikke har noe visjon eller mening med med livet, hvorfor er du her. Hva ka du gjøre for verden, Du misliker andre, du misliker å kommunisere med mennesker, hva gjør du her?

Hvis du ikke gjør noe for deg selv, familie, hva enn du kan tenke deg. Hvorfor klarer du ikke noe meningsfylt, de gjør ikke noe for de tar tid til det. Du er alene du kan gjøre noe.

Du velger lide. Du velger være fattig, kjedelig, alt negativt som påfører deg, hvis du ikke klarer å gjøre noe fornuftig, så bør du bare ende det.
Kan du gjøre noe simpelt, bare noe?

Se på alle som eksisterte før se på alle som har lagd noe for menneskeheten, du bare sitter der bruker enhetene gitt til menneskeheten, men du kan ikke skape noe tilbake. Du er patetisk.

Det er det jeg sier til meg selv hver dag for jeg ser ikke grunnen til å eksistere, hvis jeg ikke gjøre noe for menneskeheten.

Avatar

Re: Hvorfor lever du?

aug 5 2022 - 01:09
Du lever for deg selv, ikke andre. Gjør det som gjør deg godt, samme hva andre måtte mene om saken. Å bry seg om seg selv, er det viktigste du kan gjøre, både for deg selv og andre.
Til forsiden