Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor lage nye poster

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 09:12
Her kommer et lite hjertesukk fra meg. Dette er noe jeg har tenkt på lenge, jeg kan vel si at det har irritert meg litt i den tiden jeg Jar brukt dette forumet. Dette er ikke kritikk til enkelt personer, vær så snille, ikke ta det ille opp.
Det blir mye mer spennende og givende å lese lange tråder der temaene blir diskutert av flere, og tråden utvikler seg over tid. Etter min mening er det ikke nødvendig å lage nye poster hver gang en vil skrive noe. Dere som går over til å kommunisere på personlige meldinger har sikkert gode grunner for det, men vi er mange som ønsker å følge et tema for å lære mer og følge med på utviklingen.
Det er mulig at dette er en jobb for administratorene, og at det er gode grunner for at forumet er organisert slik det er nå.
Dersom jeg ønsker å bidra hadde jeg foretrukket å finne et tema som var dekkende og så poste der, i stedet for å starte en ny tråd med " jeg har angst, kan noen hjelpe meg?"
Ønsker dere alle en god dag.
Klem fra Silvia
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 10:23
Uh, når noen lager en tråd så skal svarene som regel være til den som starter tråden, ikke for at alle skal prøve å ta over tråden for å få hjelp eller råd om sitt eget problem. Er ganske frekt om du ser noen har en tråd om sine problemer, og du bare går inn der og ignorerer personen som har laget den for å prøve få hjelp med dine egne problemer.

Folk gjør det definitivt rett når de lager en egen tråd for å samle svar de får for sitt på sin egen plass istede for å bare ha 1 tråd med fullt kaos av svar så det er vanskelig for hver enkelte å finne de som svarte seg. Og å klage over at folk skifter til privat melding fordi da kan ikke du følge med på andres private problemer er absurd, folk skriver ikke her for å være din underholdning.
Avatar

Ser poenget:)

juni 1 2015 - 10:51
Vet ikke hva som kunne endres slik at vi kunne fått til en mellomting. Kanskje admin eller noen kan starte "diskusjons tråder" under hver kategori som holdes levende ved å alltid ha de synlige øverst på siden innen sin kategori. Eventuelt noen flere tråder også, slik at det kan belyse ulike ting under hver kategori.
Tenker bare høyt her nå, hehe. Er veldig enig med deg, Silvia, i at det er lærerikt og interessant med lange tråder som utvikler seg over tid.
På en annen side ser jeg også hva du mener, Nipaah. Av og til kan det være godt når andre svarer på akkurat dine spørsmål, selv om samme spørsmål har blitt stilt tidligere. Og leit om andre "tar over" tråden for å få svar på sine ting, og at trådstarter blir bortglemt.
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 11:02
Marihøne, ja det var mest hva jeg mente, det hadde gått an som du sa å ha en tråd på topp for eksempel inni angst forumet der man generelt diskuterer angst, uten nødvendigvis å være rundt 1 situasjon, så folk kan fortsette å diskutere det i seg selv.

Men når det kommer til forumet i seg selv, for meg synes jeg det er mer oversiktlig når en person har sin egen tråd, spesielt når du skal finne folk som svarte deg spesielt så er det lettere når det er inni din tråd så du lett kan finne alle som svarte deg! Jeg mener for de som kommer her bare for å få noe hjelp med hvordan de har det, så er det så mye lettere å bare sjekke din egen tråd for å finne det du leter etter uten å måtte gå igjennom fullt av svar til andre personer også. Og jeg synes det er de som har problemer og trenger hjelp som det er forumet skal være lagd for, så det er lett å få svar og prate om sine problemer.
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 12:27
Tusen takk for kritikk og gode innspill. Jeg er ikke ute etter å stjele noens tråd, tror jeg ikke uttrykker meg helt presist. Har heller ikke noe i mot private meldinger, prøver å få fram at mange kan ha nytte av å følge en lengre tråd der flere er med på å svare. Flere av oss leser mye for å forstå oss selv og andre bedre, men ikke alle skriver noe selv.
Beklager dersom dette er litt rotete, bare noen tanker fra meg.
Klem fra Silvia
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 12:33
Nei jeg mente ikke at du vil stjele andres tråd, jeg mente bare at det er mange det er fint for å he sin egen tråd og få tilbakemeldinger som er lett å finne igjen, og at det kan for mange være bedre enn at alt er i 1 tråd og at du ikke får fokusert på dine egne problemer i din egen tråd.

Fikk mest inntrykk av at du ville det meste skulle være i 1 og samme tråd, at folk ikke skal lage egen tråd for sin egen situasjon om den er relativt lik noen andre sin situasjon og tråd. Beste løsningen er nok som Marihøne sa å ha en "sticky" thread som alltid er på toppen der folk kan diskutere f.eks. angst generelt - men kanhende den kommer til å stå ubrukt etter noe tid siden jeg føler de fleste vil helst ha direkte tilbakemelding på sin egen post.
Avatar

:-)

juni 1 2015 - 13:19
Jepp, er enig.. Det bør fortsatt være mulig å poste innlegg slik som det er nå. :)
Også ha en åpen diskusjonstråd eller noe tillegg. Også kan trådstartere selv åpne for diskusjon da, om det er et spesielt emne som man ønsker andres meninger eller erfaringer rundt.
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 1 2015 - 13:24
Da tror jeg vi forstår hverandre :)
Jeg mente ikke at det skulle være bare en lang tråd, men for eksempel " spørsmål om panikkangst", " erfaringer med antidepressiva" og så videre, selvsagt tråder med mer personlige problemstillinger også.
Klem fra Silvia
Avatar

nye poster

juni 1 2015 - 22:42
støtter deg,Silvia:)
Avatar

Re: Hvorfor lage nye poster

juni 3 2015 - 10:58
Takk for det,håper vi kan bli flinkere til å sjekke litt om det allerede eksisterer en tråd som dekker det vi vil ta opp.
Ønsker alle en fin dag.
Klem fra Silvia
Til forsiden