Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor ikke akseptere hverandres meninger?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

aliengang72

des 23 2021 - 17:34
Når man i stedet for å imøtegå en meningmotstanders argumenter griper til ord som "arroganse" og "hersketeknikk" så viser det intellektuell feighet (ELLER at man faktisk ikke vet bedre). Ved å begynne å sette karakteristikker på Den Andre har man gått over en grense, og da må man også akseptere at den grensen ikke lengre gjelder for en selv.
Avatar

Landing

des 23 2021 - 18:34
Det er en påstand du kommer med.Jeg ser det ikke er vits i å diskutere med deg.Med en gang du får motstand reagerer du på denne måten.God jul landing.klem klem
Avatar

Re: Hvorfor ikke akseptere hverandres meninger?

des 23 2021 - 18:53
Hvis jeg nå skriver at vi står ovenfor et liberalt dilemma her, hva gjør leserne? Søker det opp og faktisk setter seg inn i hva Det Liberale Dilemma (ref. Skjervheim) er FØR man skriver et gjennomtenkt tilsvar, eller bare projiserer sin egen subjektive forståelse av konseptet over på ordene som er skrevet, og skriver et tilsvar umiddelbart?
Avatar

Hei

des 24 2021 - 00:45
Godt poeng Ennydagtruer.
Til forsiden