Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor er det så mangen som ikke trykker"Liker"på facebook?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor er det så mangen som ikke trykker"Liker"på facebook?

mars 23 2014 - 18:10
Når jeg trykker liker på facebook eller andre steder er det fordi jeg liker bildet eller teksten å det er dem som er der men aldri eller svært sjeldent aldri trykker liker på noe.Ikke bare er dem avvisendes men det er som dem ikke ser meg så jeg blir skuffet når jeg vet jeg legger ut noe fint å dem ikke trykker liker.Jeg er ihvertfall dyktig å trykke liker å gi tilbakemeldinger,det er jo en form for komunikasjon å fortelle den andre"Jeg er her,jeg ser deg"også.
Avatar

Hva betyr vel ett liker på Facebook

mars 24 2014 - 18:56
Jeg tror ikke du skal fokusere så mye på likes på FB. Personlig trykker jeg aldri liker, for meg gir det ingen mening. Jeg klarer ikke se noen annerkjennelse i det. Om jeg liker ett innhold på FB skriver jeg en kommentar som forteller deleren hvorfor jeg liker innholdet.
Mange som liker ting på FB trykker ukritisk til innholdet. Ett eksempel på dette var en veninde av meg sin status om att hennes far hadde gått bort. Flere personer trykket liker. Hvis liker gir den meningen ordet betyr så trykker en jo ikke liker på en sånn status. Det er rett og slett skammelig.

FB trenden gjør att vi slutter å tenke, slutter å reflektere over meningen med det å bruke ord. Prøv en test.

Endre datoen for når du har bursdag og se hvor mange gratulasjoner du får. Endre så datoen på nytt og se hvor mange gratulasjoner du får denne gangen. Jeg skal nesten garantere deg att flere skriver gratulasjoner begge gangene. Føles det da som gratulasjonen er personlig?
De virkelige vennene dine ringer deg jo på rett dato uansett.
Avatar

Jeg tenker litt som deg, Blomserknoppen

mars 25 2014 - 18:30
Jeg trykker liker der det passer seg, eller legger igjen en kommentar for å vise at "jeg ser deg, og jeg bryr meg om det som skjer i ditt liv". Når jeg legger ut noe er det noen få som liker eller kommenterer, og gjerne de samme om og om igjen.

Etter en vond opplevelse i høst, følte jeg ikke for å annonsere bursdagen min på facebook, så jeg tok bort datoen for den. Det tok sin tid før noen av mine bekjente som faktisk husker min dag kommenterte og da først fulgte noen flere på, men det var bare 1/4 del av vennelista som gratulerte..

Men vi må bare innse det.. ikke alle tenker som oss.
Avatar

Hei Blomsterknoppen!

okt 18 2014 - 15:47
Jeg tenker igrunnen akkurat som deg. Jeg trykker ofte på "liker" på andre siden bilder og statuser, men det er sjelden det er noen som trykker "liker" tilbake til meg. Dette blir jeg jo såklart skuffet over og synes det er litt egoistisk av de å ikke trykke "liker" på de tingene som jeg legger ut. Hvis du vil legge meg til som venn her på siden, så er det bare til å gjøre det :-)
Jeg har forresten med tiden funnet ut at det mest riktige for meg er å trykker "liker" tilbake til de som trykker "liker" på bildene mine. De som ikke trykker "liker" på bildene mine bare slutter jeg å trykke "liker" på tilbake, så kan de ha det så godt :-)
Til forsiden