Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan takler du nedtur etter en bedre periode?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan takler du nedtur etter en bedre periode?

mars 14 2021 - 20:52
Hei.
Jeg har nå hatt en bedre periode siden jul og til ca 3 uker siden. Siden formen ble bedre bestemte ville jeg etter lenge tids nedtur og starte med trening for å da kanskje få mer energi i hverdagen. Gikk nok hardt ut da formen var såpass fin og mestrings følelsen var såpass stor av å få til treninga. Gikk med ryggsekk eller dro kjetting. Så det måtte vel gå som det gikk...Skitur for 3 uker siden så gikk jeg helt i dørken. Siden da har livet vært tungt. Er ikke redd for angst eller panikk da jeg har kjempet meg igjennom dette å har kontroll. Det jeg sliter med er ingen energi og mye hodepine og indre uro eller hva jeg skal kalle det.

Hva gjør dere som har kommet igjennom angst/dep og har bedre perioder når dere er for aktiv og går på en smell? Hvor henter dere motet og energien til og fortsette?

Jeg gir på ingen måte opp...jeg er vant med å være sliten så og ha dårlige tider så det er ingen ting nytt. Men trenger tips =)
Avatar

Hei jeg er vant å kjenne på fatuige

mars 17 2021 - 19:40
Jeg har Multippel sklerose og akkurat for meg er det flekkene på frontalhjernen som skaper angst , tafatthet , depersjon - mørk spiral- you know the game .

I en mørk periode er det viktig å ikke sette høye mål for seg selv .
Må si meg fornøyd med bare en tur rundt kvartalet.

Denne uka er det første gang jeg har dratt meg på treningssenter etter 4 mnd fysisk og psykisk lockdown.

Til forsiden