Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan fortsette livet etter samboer er død..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan fortsette livet etter samboer er død..

jan 18 2019 - 15:53
Er en mann med få nære venner, min beste venn som også var min kjæreste og samboer døde rett over nyttår av kreft, det er nå gått en og halv uke siden hun sovnet inn og det var bisettelse i går. Sitter igjen alene og vet ikke hvem jeg skal snu meg til, føler meg tom og ensom har en vond klump i magen og føler jeg får panikk og føler meg redd. Har ingen nære venner og ingen jeg føler jeg kan snakke med, så håper det kan hjelpe å skrive her. Noen dager føler jeg at dette skal jeg klare, mens andre dager som i dag virker det uoverkommelig og kan ikke skjønne hvordan jeg skal komme meg videre i livet noen gang. Savner henne noe voldsomt, hun var alt for ung til å død nå, det var ikke sånn det skulle bli. Har alltid følt at jeg ikke passer helt inn noen plass, men med henne følte jeg meg vel og hun fikk meg til å føle meg elsket. Hun har 2voksne døtre fra tidligere forhold, som har vært god støtte den siste tiden, men vil ikke være en tilleggs belastning for de, ville heller være den som hjelper dem. Verden går videre, men jeg føler jeg står på stede hvil og ikke kan komme meg videre. Håper på en bedre dag i morgen...
Avatar

Kondolerer

jan 27 2019 - 23:30
En sorggruppe kan kanskje være til hjelp. Hvis du gjør et nettsøk skal det komme opp en side hvor du kan søke etter tilbud i din kommune.

Evt. kan du prøve å snakke med en prest. Utdrag fra en artikkel om dette:

Du må ikke være kristen eller medlem av kirken for å snakke med en prest. Hun vil møte deg med åpenhet, respekt og lytte til det du har å si. Prester har høy kompetanse på å snakke om de vanskelige, men likevel viktige og grunnleggende spørsmål i livet som det ikke finnes noen behandling for å bli kvitt eller fasitsvar på. Alle kan snakke med presten, og presten kan snakke med alle. Presten noterer ingenting av det dere snakker om i en sykejournal. Ingen kan lese det dere har snakket om i ettertid.

En prest har meget streng taushetsplikt. Det du sier til en prest blir mellom dere to hvis det ikke er til fare for liv og helse. Ventetiden for å få time til en prest er forholdsvis kort. Det er også helt gratis å snakke med en prest. Prestene finner du ofte på menighetskontorene. Dem er det flere av, også et nær deg - der hvor du bor.
Til forsiden