Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan finne en retning i livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan finne en retning i livet?

des 29 2019 - 20:17
Noen som har noen tanker?
Avatar

Sliter med det samme

des 29 2019 - 21:43
Har ingen gode svar. Kjenner selv på å finne en retning ville vært å ha en slags oppfattelse av hvordan andre mennesker er og føler. Jeg forstår meg veldig lite på andre mennesker, og føler meg i perioder ganske unormal. Ser ikke min rolle i verden, eller i min omverden.
Føler «alle» har kontroll og får ting til, og jeg sliter med å holde hodet over vann. Selv om jeg vet at andre og kan slite med ting, og ikke alt er så «perfekt» som det ser ut...

Så retning i livet, for meg ville vært å finne en slags harmoni og ro med meg selv. Eller at jeg er fornøyd med det som er oppnådd og «ser» veien fremover. Og føle en er på vei en plass, mot noen mål. Selv om jeg absolutt ikke er der selv.. Håper det en liten bekreftelse på at jeg føler på det samme hvertfall, om ikke akkurat noe råd. :)
Avatar

Leve nå

des 29 2019 - 21:56
Jeg var opptatt å ha en retning, men nå vil jeg helst lære meg å leve mer i nuet. Å heller sette seg delmål. Jeg skulle likt å følt en mer mening med livet, men hvem vet det? Det er vel ingen som vet meningen. Tror derfor det er viktig å lære seg å nyte de små ting.. dessverre har jeg mistet en del av den delen ved meg selv. Men det er altså den jeg først og fremst ønsker meg tilbake. .
Avatar

Hvem er jeg?

jan 2 2020 - 02:00
Etter skilsmissen min for 10år siden, satt jeg ofte i sofaen med tvn på, pcn i fanget, ytterdøra låst og lyset dempet. Jeg ville være aleina. Ville være meg selv.
Etterhvert så ble dette "være meg selv" viktigere, og overskygget en del andre ting. Jeg ga meg selv i oppdrag å finne ut hvem jeg var, og hvordan jeg likte meg selv når jeg var helt meg selv.
All mas fra samfunnet om å passe inn kan ødelegge mange. Jeg ville være meg selv, hele tiden. Og jammen ta... den retningen jeg fant i meg selv har gitt meg mange gode opplevelser. Jeg er meg selv, 100%, hele tiden. Skiller ikke jobb, fritid, osv..
Når det var gjort, kunne jeg "bevege" meg mer rundt i samfunnet ;) være meg selv...
Noen ting ga seg selv da: jeg møtte ei jente som var helt fantastisk. Finnes ingen bedre, selv om vi ikke er sammen i dag.
Jeg har bytta jobb, bytta helt yrke, og stortrives.
Mim retning er blitt å være positiv.. Når jeg legger meg for kvelden, så skal jeg vite at jeg har gjort mer godt enn vondt den dagen. Summen min skal.være positiv.
Og hver morgen, så er det faktisk en ny dag.
Så tar jeg en dag om gangen. Kun det. Kan planlegge litt frem i tid, men lever alltid en dag om gangen.
Avatar

Re: Hvordan finne en retning i livet?

jan 3 2020 - 14:23
Lure på samme selv men i har aksepert at non som meg blir født ret og slet for å vere til overs
jeg ble født med en feil tagelse

Verden ere allere de over befolket
I har å hørt at i er til overs fore i er som i er ike mere å gjøre me det
Til forsiden