Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan få tankene på noe annet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan få tankene på noe annet?

des 8 2011 - 15:57
Jeg vil ikke si noe mer om det jeg sliter med enn at jeg ikke så lett kan komme ut av det fysisk.

Jeg trenger hjelp til å ikke la det spise meg opp og ta livsgnisten min. Jeg vil gjerne fortsette med mitt liv og ha det bra! <3 Jeg vil velge lykke og smile gjennom tårer! Det er MITT liv, det eneste jeg har som er MITT, og det siste noen skal få lov å ta fra meg er livsgnisten og ikke minst GLØDEN

Kan dere som overlever gi meg deres tips for hvordan få oppmerksomheten rettet mot det gode i livet mitt og ikke det store svarte hullet som er der og som truer med å suge ut livskraften min og som jeg ikke kan komme ut av?
Avatar

Re: Hvordan få tankene på noe annet?

des 11 2011 - 01:36
Hei!

Føler meg litt på samme sted som deg for tiden. Det er truende, det svarte hullet. Og man kjenner dets tilstedeværelse, selv når man fokuserer på noe annet.
Har nettopp vært gjennom et brudd med kjæresten min (i går), men det svarte hullet var der lenge før dette bruddet. Jeg kjenner meg faktisk lettere nå, samtidig som jeg føler sorgen og savnet etter han.
Tror mine svarte hull melder seg når jeg er i en tilsynelatende "uløselig" situasjon som jeg ikke ser noen vei ut av. Mangelen på handlekraft ift egne problemer, og et selvbilde som blir gradvis dårligere for hver dag som går, er noe som får de depressive tankene mer opp til overflaten.

Når jeg ikke klarer å leve opp til egne forventninger, blir jeg også skuffet og nedtrykt. Etterhvert fortvilet og pessimistisk. Har funnet ut at disse følelsene kan bli lettere og færre hvis jeg går mine egne forventninger etter i sømmene. Når jeg prøver å tenke utenfor den boksen jeg har laget for meg selv- en boks som etterhvert har blitt mer som et bur.

Det å spørre noen jeg anser som kloke og oppriktige, og som jeg kjenner godt, om hva de forventer av seg selv og eget liv, kan også få meg til å se meg selv i et nytt perspektiv. Kanskje er jeg friere enn jeg tror? Kanskje er jeg urimelig mot meg selv? Kanskje har jeg lov til å gjøre/ tenke/ føle det jeg trodde var uakseptabelt?

Håper du finner noen hender å holde deg i (fysiske eller mentale), at du husker hva som brukte å glede deg, og at du prøver å gjenvinne denne gleden og det som har gitt livet liv og lyst.

Ønsker deg lykke til :)

-ehsøslos-
Til forsiden