Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan få en galen kattunge til å roe seg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan få en galen kattunge til å roe seg?

nov 4 2020 - 20:34
ja du hørte de i overskriften... har netopp fått meg en liten kattunge som skulle være koselig og hjelpene i forhold til min sykdom men etter som hun kje roe seg og bare blir mer og mer galen og river ned både tapet og alt på veggene så blir jeg helt irritert og stresa

blir mer stressa av å ha katten en å kje ha katten men er også veldig koselig å ha kattungen også :) hun er veldig skjønn og verdens kosete kattunge som kommer og slikker meg i ansiktet må natten når hun mener matmor bør finne mer vann eller mat til henne eller sover for lenge om morgenen så verdens skønneste kattunge klare meg ikke uten henne :)
Avatar

tji hiiiii

nov 5 2020 - 04:25
synes jeg ser
den lille rakkeren
gjör matmor
kliiiiin gärn
he he he he he
men så er de
så sjarmerende
og härlige da
kose dere
alt dere kan ;)
Avatar

takk for svar

nov 6 2020 - 17:39
ja hu gjør meg lin galen men hu e ganske herlig også, men hu er så redd i tillegg da jeg fikk henne fra dyrebeskyttelsen så må liksom lære meg hennes vaner. men håper det roer seg etter hvert.
Til forsiden