Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor mye lenger?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor mye lenger?

jan 21 2016 - 16:29
Hei, dette er ganske vanskelig å skrive, men jeg vet ikke hva jeg ellers skal gjøre. Jeg vet ikke om jeg klarer det lengre..
Jeg vet ikke hva som feiler meg eller hva jeg skal gjøre i det hele tatt.
Jeg er adoptert fra Kina, flink på skolen, presterer bra i sport og er vel egentlig den stereotypiske "kinesiske" jenta.

Jeg føler meg så annerledes og det er jeg jo også, men jeg har slitt veldig med å komme meg på sosiale arrangementer og jeg har nylig fått høre av bestevennen min at ex-typen hennes har henvist til at jeg har smale øyne.
På den måten av at ex-typen er en person jeg møter en gang i året og vi MÅ integrere med hverandre.

Da hun nevnte meg for han så spurte han:

-Er det henne? Og tok hendene mot øyene og dro dem utover slik mange folk gjør for å få andre til å gjenkjenne "kinesere".

Jeg vet at jeg ikke burde henge meg opp i sånne ting, men jeg har hatt en veldig dårlig fortid med at jeg o sommeren så vidt klart å gå utenfor huset og at jeg adri tør å vise meg fram på sosiale begivenheter,

Jeg har i tillegg veldig dårlig selvtillit.. Hva skal jeg gjøre, alt er håpløst akkurat nå. Jeg vet ikke om jeg klarer mer og jeg er tilbake i det samme sporet som jeg var for et halvt år siden..

HJELP
Avatar

Re: Hvor mye lenger?

jan 21 2016 - 17:12
Det var tankeløst av ham......For en dust. (at han dro øynene oppover) .....

Du trenger bare litt bedre selvtillit, men du kan si; det er ikke bare. Nei, det er ikke så lett å styrke selvtilliten. Det har jeg selv erfart. Men du må begynne med tankesettet ditt. Du må bli flinkere til å tenke tanker som hjelper og styrker deg. Fx kan du tenke om ham som gjorde den idiotiske gesten at han var rett og slett dum i hodet. (manglende sosial intelligens)

Du må tenke gode tanker om deg selv og din fremtid. Ikke la dumme mennesker få makt over deg. Fokuser på opplevelser som er positive. Jeg vet at dette ikke er lett, men øvelse gjør mester....

Du er perfekt som du er. Perfekt = unik. KlemAvatar

Re: Hvor mye lenger?

jan 23 2016 - 11:02
Kan ikke annet enn å si meg enig i de over her. Dessverre er verden fylt med tosker som den du beskriver. De kommer du til å møte i ulike sammenhenger resten av livet. Bare husk at for hver tosk er det fem stykker som ikke er tosker og som ser deg for det mennesket du er i stedet for å fokusere på hvordan du ser ut.

Du sier at du føler deg annerledes. Men er du egentlig det? Hvordan du ser ut på utsiden er ikke vesentlig. Jeg vet jo ikke hvor du bor, men antar at det er et litt mindre sted enn der jeg har vokst opp. Min hjemplass er en av landets mest innvandrertette steder, og i min oppvekst var det ikke hudfarge som gjorde deg annerledes, men holdninger. Og med etnisk kinesisk bakgrunn kan man vel strengt tatt argumentere for at du er mer normal enn noen av oss etniske nordmenn. Poenget mitt er at du ikke må la tullingene som tror du er så himla annerledes vinne. Du vet hvem du er. Det gjør åpenbart ikke de.

(edit: rettet tastefeil)
Avatar

Re: Hvor mye lenger?

jan 26 2016 - 12:48
Du kan trøste deg med at han du beskriver er en uintelligent idiot. Ignorer sånne personer og fokuser på de som gjør deg glad og det du liker å holde på med :)
Jeg har mange venner fra asiatiske land og synes de har en fantastisk sjarm! (Jeg er faktisk litt sjalu, hihi)
Jeg er sikker på at du er ei fantastisk jente med masse gode egenskaper!
Til forsiden