Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvem er dere i sidetmedord.no?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvem er dere i sidetmedord.no?

juni 23 2010 - 02:14
Hvem er dere, som sitter og leser de meldingene som kommer inn? Er det fagfolk? Spesiell religiøs overbevisning? Kan enhver melde seg? Er det på frivillig basis eller er dette jobben deres?

Kan det plutslig være noen man kjenner som sitter og leser de meldingene vi sender inn?

Takk for svar. Kjenner jeg blir litt paranoid på akkurat dette.
Avatar

Re: Hvem er dere i sidetmedord.no?

juni 25 2010 - 09:58
Hei!
Vi som jobber i Sidetmedord.no, er en liten gruppe voksne mennesker med ulik bakgrunn og utdannelse. Noen har erfaring fra helsevesenet, andre fra mediebransje,politi,postvesen, hotell m.m. Felles for alle de som jobber her, er at vi har en genuin interresse for å kommunisere med mennesker i alle aldre. Alle har god veiledningskunnskap, og erfaring som vi drar med oss inn i alle "samtalene" vi har med dere som skriver til oss. Alle er fast ansatt, og vi er nøytrale med hensyn til livvsyn, trosretning osv. Vår jobb er først og fremst å være et medmenneske, og vi er ikke helsefagarbeidere i den forstand at vi uttaler oss om medisinering, diagnoser osv. I forhold til ditt spørsmål om vi kan oppleve å plutselig gjenkjenne noen som skriver inn, så tror jeg nok ingen av oss har opplevd det noen gang, og vi har besvart nærmere 20 000 meldinger! Dette er først og fremst på grunn av at tjenesten er anonym, og de fleste benytter et nicname og ikke sitt opprinnelige navn.
I tilegg er tjenesten kryptert, dvs. at vi ikke kan spore hvem som har sendt oss en melding rent teknisk heller.

Håper denne informasjonen var litt oppklarende for deg?

Hilsen
Sidetmedord.noTil forsiden