Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvem er dere her inne?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

jan 7 2017 - 22:22
Jeg er ganske ny her. Er en jente på 29 år, bor i Vestfold. Jeg vet ikke om jeg skal skrive kort eller langt. Jeg har mye bagasje med meg og har slit med spiseforstyrrelse, depresjon, sterk tvangslidelse, selvskading, selvmordstanker, sosial angst, mindreverdighetskomplekser osv osv pga traumer. På grunn av alt dette føler jeg at jeg har tapt min barndom og ungdomstid - som er en stor sorg for meg. Har selvfølgelig gått utover skole, jeg har vært på 10 forskjellige skoler, droppet ut av ungdomsskolen i 5 klasse, men begynte igjen i 8 klasse. Droppet ut av videregående også, dessverre. Jeg slet mye psykisk. Jeg er glad for at jeg fikk tatt igjen videregående som voksen og jeg ble ferdig med skolen da jeg var 28. Det er virkelig bra i Norge, at man får muligheten igjen selv om man har passert en viss alder!
Psykisk har jeg det bedre nå, bortsett fra at jeg er veldig ensom, siden jeg er det man på folkesmunnen kaller gal. Det har jeg alltid vært og kommer alltid til å være, med gal mener jeg "annerledes". Jeg har alltid vært en som har "svømt mot strømmen", tenkt annerledes og sett verden fra et annet ståsted enn de fleste, og jeg kommer aldri til å klare å tilpasse meg så lenge samfunnet er slik det er. Kjenner meg litt igjen i hva danthedrifter sier jeg grubler ekstremt mye, og ting som andre synes er morsomt synes jeg er helt forferdelig.
Jeg har samboer og 2 barn, fikk barn litt tidlig. Men jeg er veldig glad for å ha min egen lille familie, da jeg ikke har noe annen familie.
Avatar

Jente 21 Bergen

jan 26 2017 - 22:39
Kom over denne sida i kveld. På ein litt dårleg dag. Uro i heile kroppen og ein trong til å eta og eta.
Har slitt med angst og depresjon.
Angsten luskar rundt heile tida. Frå 1.-10.klasse var eg utanfor og sleit veldig,veldig med sjølvbiletet. Minner forsvinn ikkje berre. Eg greier meg bra til dagleg og håpar å gjera ein skilnad som kommande barnehagelærar.
Avatar

meg

feb 3 2017 - 13:58
18 år gammel jente fra vestlandet. Har spiseforstyrrelser og vil vite hvordan andre takler det. Egentlig finne noen som føler det samme som meg.
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

juli 24 2017 - 23:05
G 26 fra Drammen. Sliter med ensomhet, depresjon og en dose angst :)
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

juli 29 2017 - 18:57
Gutt 22 år gammel fra Kristiansand. Sliter for tiden med ensomhet, sorg og litt angst. (SAD og GAD), Har nettopp vært gjennom en relativt tung periode der jeg var veldig deprimert. Er redd for at ensomheten skal føre til en ny depresjon.

Ønsker å dele meninger og tanker rundt dette med noen som sliter med noe av det samme.
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

aug 5 2017 - 03:56
Gutt på 27 fra Buskerud. Liker gaming
Avatar

Mitt første innlegg her...

aug 11 2017 - 00:49
Er en 26 år gammel 2 barns mor med ny samboer.
Slitt mye med traumer fra barndommen, angst, depresjon og tenker alt for mye. Lite søvn og lite mat...
Føler jeg er med i ett fellesskap når jeg er her, men ikke turt å skrive noe før nå..
Avatar

Mann 57 her..

sep 23 2017 - 07:46
Jeg er vel syvende far i huset her inne på dette forumet. Mest ungdom her. Jeg sliter mest med vuggegaven. Har medfødt angst. I tillegg har jeg fysisk sykdom og leddgikt. Men som jeg sa til min Mor når hun var fortvila sykdom hører til livet.
Avatar

Hei

des 17 2017 - 23:27
Hei! Jeg er en jente på 27 år som bor på Nesodden med min samboer. Er opprinnelig fra Hamar.Grunnen til at jeg legger ut dette innlegget her er fordi jeg ønsker å få et større sosialt nettverk, da jeg ikke kjenner så mange her i utgangspunktet. Ønsker nye venninner/kamerater til å kunne gå på kafe, kino, trene, gå turer, snakke, shoppe, Ja, alt mulig! :)

Ta kontakt da vel, så snakkes
Avatar

meg

des 20 2017 - 17:27
hei , jeg er en jente på 15 år fra Rogaland som lider av depresjoner.
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

des 27 2017 - 20:11
Mann 35, Nordland. Ptsd og sosial angst men er i 50% jobb. Er ganske ensom da alle relasjoner jeg har til andre mennesker er bare overfladiske. Har ingen venner å prate med eller finne på ting med på fritiden, men jeg er godt likt på jobben å kan nok fremstå som både humoristisk å blid da jeg alltid har ett smil på lur til andre mennesker og en kjapp replikk på innerlomma. Men finner alltid på unnskyldninger for å unngå sosiale relasjoner på fritiden, og holder meg mest for meg selv.

Har og søvnproblemer å er ikke uvanlig at jeg står opp midt på natta for å gå meg en tur. Det er stilt å fredelig bortsett fra en og annen elg innimellom da. Hehe
Avatar

Re: Hvem er dere her inne?

des 27 2017 - 20:27
Mann på 29 fra Stavanger. Jobber som ingeniør og er opptatt av teknologi.

Er her inne for å finne venner og kanskje en livspartner. Hyggelig om noen tar kontakt :)
Avatar

Hei!

aug 28 2020 - 03:58
Jente 46 år gammel. Bor i Tønsberg.
Mistet min datter DES 17, pga svik i Psy team. Ingen tok henne seriøs da hun ba om hjelp.

Ønsker å bli kjent med nye mennesker
Sliter bla med
-angst
-pstd
-insomnia
-depresjon
-ensomhet
-livet
Avatar

Hei...

feb 20 2021 - 17:00
Vel... Dette er mitt første innlegg, og det er ikke sikkert det blir det siste.
Jeg er en "godt voksen" mann rundt 40 år, som har en rekke diagnoser knyttet til psykisk sykdom. Blant annet KPTSD, Unnvikende personlighetsforstyrrelse, blandet angst, agorafobi m,m.

Det er fastslått at selvmordstanker først oppsto i 5-6 års alder, og et ordentlig forsøk på selvmord ble gjennomført rett før jeg ble 8 år gammel.

Jeg lever i et samboerskap, har flere barn, og har i flere år forsøkt å leve som normalt, og holdt sykdommen stort sett for meg selv. Samboer vet "noe", men absolutt ikke alt.

Har vært ute av arbeidslivet i flere år, og har i tillegg til fastslåtte diagnoser en udiagnotisert utmattelsesproblematikk som er under utredning.

Jeg har i mange år hørt om dette forumet, og sidetmedord generelt, men først nå i det siste tatt turen innom og kikket litt.

Jeg nevnte dette sikkert ikke blir mitt siste innlegg, men jeg kan ikke love noe regelmelssige innlegg - men noen ord nå og da kan det nok komme fra meg.
Til forsiden