Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg svare. Intime bilder.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg svare. Intime bilder.

mai 8 2018 - 05:56
Jeg skrev til han at jeg er veldig sjernert og han sa det går bra. Men her om dagen sendte han bilde av sitt "private område" til meg på Instagram og spurte hva jeg synets. Jeg reagerte litt på det sånn et sjokk/ overrasket. Vet ikke helt hva jeg skal si til han her uten at blir sint eller no. Jeg kjenner ikke fyren godt engang. Han vil også at jeg skal gjøre det samme. Men jeg er ikke sånn person som gjør det lengre. Dette er en fyr gjennom en felles Facebook gruppe.
Avatar

Re: Hva skal jeg svare. Intime bilder.

mai 8 2018 - 06:19
Avslutt og finn din egen vei å gå. Om du føler du må, så fortell på en grei måte at dette er "over the top" av det du vil være med på. Viser du ikke at du har din egen mening og står for det, vil dette bare fortsette. Lykke til!
Avatar

Hei

mai 9 2018 - 19:37
Jeg fraråder deg sterkt å sende intime bilder av deg selv dersom du ikke kjenner vedkommende godt. Det gir ham makt over seg, og i verste fall en anledning til å presse deg for flere bilder.
Avatar

Avvist han

mai 16 2018 - 19:47
Jeg skrev til han at er ikke interresert i han. Og at jeg ikke er klar for et forhold. Jeg bare syntes han maste om sex og sånt. Og det likte jeg dårlig.
Til forsiden