Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg si til henne? Sjenert.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg si til henne? Sjenert.

okt 8 2017 - 12:53
Hei :)

Jeg ble kjent med ei kjekk jente på et nettsted for homofile og lesbiske, og vi har nå kjent hverandre i 4 år.
Har ikke møttes enda, for vi har bodd på hver vår kant av landet, men nå som hun har fått seg studieplass nærmere her, så tenker jeg at det er på tide.
Vi har begge lyst at det skal utvikle seg til et forhold, men vet jo ingenting før vi har møttes. Stemningen på messenger er kjempegod, og vi er blitt veldig glad i hverandre.
Har bare blitt chat, men jeg har spurt flere ganger om ikke vi skal skype, og hun har svart at det må vi gjøre, men det har liksom ikke blitt noe av. Kanskje hun er like nervøs som meg?
For jeg er nemlig kjempenervøs. Er utrolig sjenert, og er redd for å virke kjedelig og stille når vi møtes, og at jeg skal skuffe henne. Hun sier hun liker meg for den jeg er, og at jeg ikke må tenke sånn.
Neste måned Skal jeg på en weekend tur til samme by som hun har flytta, og spurte om hun har lyst å møtes, og det ville hun.
Jeg gleder meg og gruer meg på en gang. Er redd for å dumme meg ut, at utseende mitt ikke skal være bra nok, intelligens osv. Hun er litt yngre enn meg (jeg er 27 år.) men hun føles mye mer smartere og flinkere enn meg. Studerer, mens jeg er uføretrygdet og jobber på VTA bedrift. Dette vet hun, men likevel er redd for å miste henne.
Men når jeg møter henne, hva skal jeg si til henne, spør henne om osv? hva bør jeg si, og ikke si.

Har ikke hørt noe fra henne på en måned nå, og til lengre tid det har tatt, desto vanskeligere synes jeg selv det er å skrive først.
Hva kan jeg skrive?

Sliter litt med redsel for at hun har truffet ei annen jente, for det kan jo skje, for det er jo åpent og vi er ikke forpliktet til hverandre på noen måte. På profilen hennes på nettstedet hvor vi møttes så står det at hun søker date og forhold, og jeg føler meg dum som kjenner et lite stikk av sjalusi, men har aldri nevnt det for henne eller oppført meg sjalu, prøver å slappe av å ikke tenke på det, men ble litt lei meg for er redd hun har mistet interessen, og at hun ikke ønsker dette like mye som meg.
Avatar

.

okt 11 2017 - 19:59
Spør henne hvordan det går, om det har skjedd noe nytt siden sist dere snakket, om studiene går bra, etc. etc. Det kan jo hende at hun også synes det er vanskelig å starte en samtale, og har de samme tankene som deg. Cluet er ihvertfall å få startet en samtale, og ta det derfra.

Til forsiden