Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

mai 20 2015 - 18:44
Har vært på forumet lenge og svart på mange innlegg og forsøkt å hjelpe andre. Men sannheten er at jeg selv er veldig hjelpetrengende. Jeg har kjørt meg fullstendig opp i et hjørne. Jeg viser et nesten upåfallende ytre men er helt på felgen. Jeg er livredd for alt som minner om hjelp. Jeg klarer ikke gå til lege. Jeg har opplevd gjennom hele livet at hjelpeapparatet har sagt at de ikke evner å hjelpe meg. Men jeg holder jo ikke ut tilværelsen! Så hva skal jeg gjøre?
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

mai 20 2015 - 20:20
Har du noen venner du stoler på? For mange blir det ganske kunstig og unaturlig å snakke med en behandler.Men det gjør veldig godt å kunne snakke ut om ting.
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

mai 20 2015 - 22:40
Det er ikke av den typen problemer som blir bedre av snakking. Jeg har faktisk aldri følt snakking som hjelp. Det jeg sier henger liksom ikke fast inne i meg. Men jeg har heller ikke tillitt til andre og ingen venner jeg stoler på. Jeg har behov for langt mer en noen å snakke med. Jeg skulle ønske jeg kunne blitt tatt ut av livet. På et slags "hvilehjem". Jeg har alltid tenkt at jeg ikke egner meg til å leve. Men har stått på og fortsatt videre. Det virker som om det har tatt alle kreftene fra meg.
Avatar

Kanskje

mai 20 2015 - 23:19
..du kan bli innlagt for en periode, at det kan være det "hvilehjemmet" du har behov for, og få medisiner som kan hjelpe? Jeg har aldri vært innlagt selv (burde nik kanskje blitt det flere ganger) og har også gått til psykolog på og av i flere år, men det hjelper ikke meg stort heller.. Så ønsker å forsøke medisiner nå, selv om jeg tidligere alltid har vært imot det. Vet ikke hvilke tilbud det finnes med å bli innlagt, men kommer vel ann på hvilke "problemer" du har. Hva er potitivt for deg i livet, og hva liker du å gjøre? Har dessverre ikke bedre forslag enn at du bør fokusete mer på de positive tingene (lettere sagt enn gjort ja). Ønsker deg lykke til! :-)
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

mai 25 2015 - 00:07
Hei kjære deg. Først og fremst må du snakke med fastlegen din. Hvis du har en venn eller et familiemedlem kan det være til stor hjelp at dem blir med deg til legitimen. Skriv opp hvordan du har det og vis det frem hvis det hjelper på angsten. Han må rekvidere deg videre til institusjon, eventuelt dps poliklinisk eller sengepost. Gruppeterapi hjelper mange mange siden man møter andre som også sliter med mye av samme problemstillinger. Avtalespesialist er også et greit alternativ, men dette må du søke opp selv via regionale helseforetak og kan ha lange ventelister. Legen vil følge deg opp tettere til du får hjelp fra riktig instans. Veldig bra at du tar tak i dette nå, vær stolt av deg selv!:) en god venn som som du kan betro deg til er gull verdt og kan hjelpe i hverdagen. Du fortjener å bli tatt på alvor!
Til forsiden