Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

juni 12 2011 - 21:51
Hei,

Jeg har et problem jeg virkelig håper noen kan hjelpe meg med, hvert fall hjelpe meg i retning av en riktig beslutning.
Min historie: Jente på 23 år. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 1,5 år. Jeg er student og bor i en liten leilighet, jobber ikke ved siden av studiene. Kjæresten min er 29. Han har ferdig utdannet og tjener nå gode penger i en jobb han trives svært godt i. Han eier egen leilighet og bil.

Han spurte meg for noen måneder siden og jeg kunne si at jeg elsket ham. Jeg undret fælt over hva han mente, men naiv som jeg er så tenkte jeg at han kanskje elsker meg siden han spurte. Jeg svarte ja. "OK", svarte han og la seg til å sove.
Jeg var knust og gråt meg gjennom natten på sofaen. Jeg var så frustrert og rådvill.
Noen dager senere spurte jeg hva han hadde ment da han spurte og hva han hadde svart om jeg hadde spurt han om han elsket meg. Han sa han ikke visste hvorfor han hadde spurt og sa han ikke kunne si han elsket meg.

Vi gled veldig fra hverandre, men hold sammen forde. Har hatt mange krangler om stort og smått, men han konkludert med at det at jeg har sterkere følelser for ham enn han har for meg skaper problemer for oss. Han har sagt han trenger tid og at han merker at ting utvikler seg.

I det siste har flere av mine nærmeste flyttet med kjærestene sine, kjøpt hus, leilighet, fått barn osv. Jeg spurte kjæresten min for et par uker siden om han kunne se for seg at vi kom til å flytte sammen. Han svarte at han ikke synes vi var helt "der" enda og at han ikke kunne se for seg oss som samboere (og evt. mer etter hvert). For å være ærlig så var egentlig det det svaret jeg regnet med å få ettersom ting ikke er såå bra mellom oss..

Men i går så knakk jeg sammen. Jeg våknet opp på morgenen av at han tok på meg og ville ha sex.. Jeg følte meg som en dukke, rett og slett. En sexdukke han kunne leke med. Jeg begynte bare å gråte. Han forstod ingenting og jeg forventet at han skulle bli sur og hoppe i dusjen alene. Men han var faktisk veldig søt mot meg. Han la seg inntil meg, tørket tårene mine og spurte hva som var i veien. Alt ramlet ut av meg.. Alle gamle krangler, at han har sagt at han ikke kan si at han elsker meg, små bagateller og til sist det at han ikke vil flytte inn med meg. Jeg spurte han om hvorfor vi er sammen når han ikke ser noen fremtid med meg.
Plutselig sa han "det er ikke utenkelig at vi flytter sammen".

Hva f***? Plutselig har han funnet ut av det? Jeg skjønner ingen verdens ting.. Og jeg er så redd for å ta opp ting med han for ofte blir det bare en stor krangel og alt blir mye mye verre..

Hvordan skal jeg forholde meg til alt? Skal jeg gjøre det slutt, komme meg videre og etter hvert møte en gutt som kan elske meg tilbake?

Dette innlegget kan nok virke rotete og uforståelig, beklager. Jeg har bare behov for å få ting "ut"..

Ha en god kveld, alle sammen!
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

juni 12 2011 - 22:57
Hva skal du gjøre? Ha mer kommunikasjon i dine relasjoner. Snakk om ting slik at du slipper å lure. Det er det viktigste du kan gjøre uansett hvor det måtte bære hen i livet.
Til forsiden