Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva kan jeg gjøre ved mistanke om overgrep???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva kan jeg gjøre ved mistanke om overgrep???

feb 6 2008 - 11:13
Jeg ble i helgen trolig utsatt for overgrep av en kamerat av ei god venninne av meg. Vi var ute å festet, og jeg husker jeg ble tilbudt øl av en eldre mann. Etter dette husker jeg ingenting.. Etter endt bytur har jeg blitt fortalt at jeg ble med venninnen min til et nachspiel hos hennes kompis.
Jeg våknet opp på morgenen etter naken i hans seng med han naken ved siden av meg... Han våknet til og jeg fikk spurt han om hva som hadde skjedd.. Jeg trodde ikke vi hadde hatt samleie fordi det husket jeg ingenting av. Han sa til slutt at vi hadde lagt sammen, og poengterte at jeg var villig til dette dagen før..
En utrolig ekkel følelse av å ikke en gang huske glimt av det engang... Enten om det kun har vært alkoholen.. Noe jeg synes er merkelig i og med at jeg husker så lite.. eller at jeg har fått noe i ølen min.
Nå sliter jeg litt... MAnge tanker.. Har tatt angrepillen.. Men er redd jeg er smittet av noe.. HAr vondt nedentil.. Kjennes som noen har presset seg inn i meg...
Har ringt fastlegen å fått time for å teste meg for chlamydia neste uke.. Men det er så lenge til.. Vet noen hvor ellers jeg kan henvende meg???
Vil ikke henvende meg til noe for voldteksofre, siden jeg føler jeg ikke er i den kategorien---
Avatar

Re: Hva kan jeg gjøre ved mistanke om overgrep???

april 13 2008 - 22:58
eg kan sjå at det er lenge siden du posta denne meldinga, så det er vel ikkje vits i å finne på gode råd, men eg håper alt ordna seg=)
Avatar

Re: Hva kan jeg gjøre ved mistanke om overgrep???

april 14 2008 - 18:52
Hei...
Jeg vet ikke helt hvor du kan gå å prate, men fastlegen er jo greit. Men hvis du vil undersøke deg så finnes det steder du kan gjøre det. Jeg vet ikke hvor gammel du er, men om du går på skole så kan du jo helsesøster, eller dra på en ungdomsorganisasjon hvis du er under 25 tror jeg det er. Hvis du bor i nærheten av Oslo og vil skjekke deg for kjønnsykdommer så kan du gå til noe som heter Olafia klinikken. Der er det dropp inn noen dager i uka. Det er helt gratis når du skjekker for sykdommer. Håper det ordner seg. =) Lykke til..
Avatar

Re: Hva kan jeg gjøre ved mistanke om overgrep???

mai 1 2008 - 20:09
Dersom noen utnytter en bedøvet person seksult er det nok en voldtekt og enda alvorligere hvist dem har lurt i deg bedøvelsen mot din viten og vilje.
Var det ingen andre tilstede, som du kunne ha spurt om hva som egentlig skjedde,som eks; om han tok deg til et annet rom eller lignende.
Jeg har selv blitt utnyttet slik.Og jeg trodde heller ikke at det var voltekt før jeg var på en temakveld som Senter mot Incest og seksuelle overgrep hadde invitert noen ifra Politiet for og fortelle oss om hva som er en kriminell handling.Du skal iallefall ikke ta på deg skylden for hva andre lurer deg til mot din vilje.
Til forsiden