Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva kan jeg gjøre for å komme videre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva kan jeg gjøre for å komme videre?

mars 24 2019 - 17:44
Hei fine mennesker. Jeg har behov for å lette litt på trykket. Hehe, jeg er en 26 år gammel jente som kommer fra en bakgrunn med mye rus og vold, har vært mye rundt tungt psykisk syke mennesker, og ble overlatt til meg selv. Jeg var veldig utagerende (ikke voldlig) som barn og tøyde grensene langt. Heldigvis var jeg heldig og kom til en fantastisk fosterfamilie da jeg var 15 år, som endelig ga meg trygge rammer og regler. Noe jeg aldri hadde hatt før. Der bodde jeg frem til jeg var 19 år så flyttet jeg for meg selv og klarte meg relativt bra lenge, fikk mange gode venner og var veldig sosial og menneskekjær. For 3 år snudde det helt, jeg gikk inn i tung depresjon og fikk veldig mye angst. Jeg har hatt flere innleggelser på psykatrisk sykehus og går jevnlig til psykolog. Når det har stått på som verst har jeg mistet alt av rutiner( mangel på søvn, mat, fysiskaktivitet etc) men jeg har likevel klart å jobbe. Jeg tror det er vanskelig å ikke bli preget av en så ustabil bakgrunn, Men for min del har det tatt over hele livet mitt. Jeg har gått inn i offerrollen og vært sint på foreldrene mine. Og nå er virkelig dritt lei, klarer ikke tanken på dette skal fortsette. Jeg har hatt tanken om å ta mitt eget liv, flere ganger... Da jeg har hatt et helt forvrengt tankemønster og ikke klart å jobbe med meg selv fordi depresjonen har vært så tung og jeg gravd meg selv i min egen elendighet. Jeg får dessverre ikke det utbytte av min nåværende psykolog som jeg skulle ønske, det er mangel på kjemi og venter nå på å få ny. I dag vil jeg si at jeg har kommet meg ut av depresjonen, angsten er der, Men jeg har blitt mye flinkere til å håndtere den, Jeg vet jeg har hele livet foran meg, og jeg håper jeg aldri igjen får så dårlige tanker igjen, for jeg vil virkelig leve. Og jeg har et håp om at jeg en dag kan hjelpe andre mennesker, da jeg har mye omsorg og kjærlighet å gi. Men jeg har en stor jobb å gjøre med meg selv først. Jeg lurer på om det er noen her som kan gi meg tips og råd, om det finnes noen som selv har eller kjenner noen som har vært langt nede og klart å komme seg opp igjen eller bare ønsker og gi en tilbakemelding:) Jeg vil så gjerne høre! Ønsker alle en fin søndag<3
Avatar

pssssst

mars 24 2019 - 22:09
vår dikterkonge hauge sa noe om at
FREMTIDEN KAN BRINGE MED SEG VEIER VI IKKE VISSTE OM

jeg tror det kommer til å gå bra med deg
en ny psykolog kommer til å gjøre susen da kjemi er alt

send meg gjerne noen ord om fremgangen
så imens; lykke til ;)

Avatar

Re: Hva kan jeg gjøre for å komme videre?

mars 25 2019 - 12:28
Lille, du har jo masse god ting som du kan bruke i livet ditt! Du viser veldig stor selvinnsikt, du vil og kommer til å få det til! Men livet går opp og ned.


Du beskriver en fosterfamilie som har vært til stor hjelp. Har du kontakt med disse menneskene? Er dette folk du kan oppsøke og snakke med?

Jeg har også hørt om mennesker som fikk en helt annen opplevelse da de byttet psykolog.


Tvi, tvi!
Til forsiden