Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva kalles dette?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva kalles dette?

juli 9 2017 - 11:19
Hei :)

Visste ikke helt hvilket tema jeg skulle sette dette spørsmålet her på, så jeg satt det bare inn her på "Generell".

Jeg ser ikke på denne saken som veldig alvorlig, men følte jeg bare måtte spørre litt rundt og høre om deres erfaringer.

Er ei jente på 12 år, som snart fyller 13. Siden jeg har skikkelig langt og tykt hår, får jeg fortsatt litt hjelp med hårvasken av mamma.

Som regel dusjer jeg med morgenkåpe på, for det er det jeg føler meg mest komfortabel med. Her om dagen, etter at mamma hadde vasket håret mitt, spurte hun om jeg trengte hjelp til å vaske kroppen min og. Jeg ville ikke det, sa jeg sa nei. Vi snakket ikke mer om det etterpå. Hadde ikke jeg turt å si nei, hadde hun faktisk berørt kroppen min uten at jeg syntes noe veldig om det.

Oppsummert spurte hun meg om hun skulle hjelpe meg med å dusje kroppen min, noe som jeg klarer helt fint selv når jeg er 13 år.

Hun er kjempesnill ellers, og vil alle det beste, men hvorfor spurte hun et sånt spørsmål til en 13-åring?? Håper på GODE svar!!❤️

Avatar

Tror du ikke trenger å bekymre deg så mye om det

juli 9 2017 - 12:38
Kan hende hun spurte fordi hun trodde at du hadde problemer med å vaske andre deler enn bare håret. Som du sa så vil hun jo bare det beste for andre, så var nok bare en hjelpende hånd:)

Avatar

Re: Hva kalles dette?

okt 30 2017 - 15:40
Det eneste jeg kan tenke meg er at du skriver at du dusjer med badekåpe på. Det framgår ikke om det er bare når din mor er med og hjelper deg med hårvask at du bruker badekåpe i dusjen. Det beste er vel å dusje naken hvis en skal bli ren. Kan det være at din mor ønsker å veilede deg i dette?

Til forsiden